Jun 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK

santai ben ashaari 5

saje laa..arini aku free sket..esok pun mcm free jugak…byk waktu free aku lately…sbnrnye aku menunggu minggu depan yang dah sah2 keje menimbun…jd, ape laa salahnye aku join segmen2 mr Ben nih…dah lama tak join

jom2 tukar link…aku akan sediakan satu bahagian di sisi blog ni untuk letak link korang…^_^

nak join?? klik sini

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-tukar-sama-suka-lagi.html

55 comments:

Encik Haziq Harzizi said...

saya berminat~

Unknown said...

dah follow...jom tukar gak..

Niena Muhammad said...

ops.. singgah sini dari BA

jemput kembali

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/gempar-perintis-ben-ashaari-ditemui.html

Elih Japahar said...

Jom tukar link :)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Niena Muhammad said...

ok.. sy follow awk dlu pastu kte tukar2 eh

cksabihah said...

kamal "Özil" haziq : jom2

Keyphochee : bleh2...^_^

shopping2u : ok..^_^

Elih Japahar : jom kite bertukar...hehehe

hadifar-fyda said...

terjah dr blog EN.BEN 'n' folo skali...:)

Elih Japahar said...

Dah masuk list..cek kat 'bloglist tukar link' :) thanx k..keep in touch!

Lieyda Sabri said...

http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/2011/06/segmen-tukar-sama-tukar-ben-ashaari.html


hello.tukar link disini n polo kamu. woot woot

solomolo said...

singgah dari belog Ang Ben...
happy blogging...
[^_^]

Ir. Jamal said...

Jamal singgah dari Blog Abg Ben sambil bawa buah tangan untuk semua..:-)

TANDA-TANDA HARI KIAMAT (KECIL)
TANDA-TANDA HARI KIAMAT (BESAR)

+_Miss.Jannah_+ said...

sudi tak nak tuka suka sama suki dengan saye? :)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link-wihhhooo.html

luveen said...

saya berminat. sudah follow anda :)

bibirmerah said...

jom tukar..sy berminat! he3

http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

ani said...

as salam..dh follow & dh masukan blog anda dlm bloglist saya juga

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com

Unknown said...

saya dari blog Bro Ben!

selamat berkenalan!

if ade mase,join lah segmen saya (:

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

siti hidayah said...

nak tukar ^,^

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Ir. Jamal said...

Orait, Jamal dah masukkan blog nie dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka" Jamaluddin.net.

http://www.jamaluddin.net/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

misscha said...

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

dah follow...

Fatin Diana said...

FD tak join segmen dari abang BA tapi dah follow blog ni ;)

http://ftndiana.blogspot.com/

aizura said...

Saya Berminat Menukar Link Bersama Anda... Boleh kannnn????

http://airails.blogspot.com/

Cik Pulau said...

singgah dari rakan segmen.. jom tukar link..^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/

Nasuha Mansor said...

singgah jap !

jum sesame tuko link :)

http://anakgadischot.blogspot.com

Cik Wedges said...

saya berminat untuk tukar link dengan anda..
dan follow kamu terus :)
http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

ciklaili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

Cik Purple said...

saya beminat nak tukar link:) sudi tak??:) jom..
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Dianz Ipoh said...

Cik Umie nak tukar link la :)
http://2octobersecret.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Apple Sweet said...

as salam.....sy berminat tukar link dgn anda!!

http://sweethoney01.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

ayuh..tukar link same2 ye...

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

done following u as well

Apple Sweet said...

Ok sy dh msk link awk....

Apple Sweet said...

Ok sy dh msk link awk....

Apple Sweet said...

Ok sy dh msk link awk....

Atika Farha said...

saya berminat bertukar link dengan anda :)


http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

Aida Omer said...

Dah update ur link in my blog. Tq.

http://aidafidah02.blogspot.com/

Student uniSZA said...

salam kenal ~

tukar link nak ? hee ..

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

lau sdi leh komen kat situ ;)

surianisiti said...

kite tukar link k.. :)

http://misssabrinaa.blogspot.com

IdaNurFieyda said...

menyinggah dr blog abg beng..
dah follow cik sabihah ^_^

Efa said...

http://efapunya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html


jom tukar-tukar link~ kalo sudi datang la ke blog ye..=)

UpProfits FX said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

ain kadir said...

jom tukar link sis
http://ainkadirpunya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

idaida0504 said...

http://idaida0504.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html
jalan2 sini

Mylady said...

moh le kite tuko link..

http://ibundadelight.blogspot.com/

kita bako...kita bako...

Taste Of Tapah said...

saya dah masuk dalam list...jemput-jemput singgah.. will find time to singgah also

http://tasteoftapah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html?

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
fahmi singgah sini :)
jom tukar link...
hepi blogging =)

sabrina azhar said...

okey,jom tukar link,,,
http://sabrinaazhar.blogspot.com

Rose said...

hai..

sy berminat nk tukar link dengan anda..

http://grey-hippo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

tq

Mylady said...

Sabihah..

Dah link ke blog saya dan dah follow jugak..:-)

http://ibundadelight.blogspot.com/

Rose said...

salam..

link exchange done..tqvm

Unknown said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik berminat nak bertukar link dengan cksabihah.
jika berminat, balas kembali kat :

http://accidental-rt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

oh ya. jika ada follow salah satu blog pakcik dalam akaun ni,
bagitau pakcik di blog yang mana satu. blog accidental ni, pakcik khususkan pembaca dan pengomen untuk mendapat entri terkini dari fungsi bloglist. tapi boleh je nak follow accidental-rt

tQ

=)

Miss Nadya said...

nad berminat nak tukar link..:)

nanti nad akan listkan dalam bloglist nad..:)

ツ Ben Ashaari Ajak Tukar Link ツ

Turtleman said...

Saya berminat nak tukar blog link dengan anda,boleh ?
http://www.areliff.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

erdia said...

dari segmen abg ben jom tuka link.
sama2 kita menjayakan lagi komuniti blogger :)

http://oasisofheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Jay said...

Salam kenal..Jay dah masukkan semua senarai blogger yang join tukar link by Ben ashaari ke dalam bloglist Jay..

Jom terjah

http://jai-diari.blogspot.com/2011/06/kepada-blogger-semuadi-minta-beri.html

Unknown said...

hai slm kenal.izinkan sy bertukar link dengan kamu ya...apa yang baik berkongsi bersama

http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...