Jan 10, 2016

Selamat tahun baru 2016!

Rasanya belum terlambat bee nak ucapkan selamat tahun baru 2016 kepada semua yang sudi membaca dan sudi membelek entry2 lama dalam blog bee yang secoet ni. Semoga post2 berkenaan dapat lah sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda semua.

Banyak sebenarnya yang berlaku sepanjang bee "bercuti" dari menulis di blog kesayangan ramai ni. Cuma penyakit M sentiasa bersarang. Bee cuba sedikit sebanyak kurangkan penyakit ni..hihi..

Kita bermula dengan kehadiran orang baru dalam keluarga besar kami. Ehem ehem, jangan salah faham. Eryna masih sulong dan seorang setakat ni. Semoga rezeki untuk adik eryna pada tahun baru ni. In shaa Allah. Kita cerita pasal kehadiran 2 orang anak sedara comey. Seorang lahir pada bulan 5 2015.Bukan yang besar sebelah tu..sikecik Insyirah comey kesayangan kami semua. Dah 7bulan, baru sempat umi bercerita pasal kamu. Maaf ye sayang.Dan yang kedua ni sayang, boboy kedua dalam famili besar kami. Baru je lahir bulan 12 2015. Alhamdulillah. Semoga sentiasa jadi penawar ibu ayah ye sayang Ilyas

Dan ErynaFirzanah kesayangan umi dan abah dah masuk sekolah rendah. Yang ni nanti bee akan cerita lagi. Banyak cerita ni..hihi.

Apa2 pun, belanja gambar kesayangan sekeping. Mengantuk sangat lah tu..hihihu

1 comment:

dme1612 said...

Salam...

Saya nak tumpang promosi website...

http://majalah.ml

http://bit.ly/17lBrz5

Terima kasih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...