Oct 3, 2017

Setahun berlalu...

Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik, dah setahun blog Kak Bee ni bersawang. :p Apa bleh buat, bila dah berumur ni(macam lah tua sangat kan?!!) makin tak terlayan blog2 ni. Tapi sejak akhir2 ni, rasa seronok pulak tengok kawan2 duduk update blog macam2.

Mula-mula skali, Kak Bee nak bagitau sikecik Eryna dan tak kecik dah. Dah besar panjang dah. nak tengok gambar?


Dan bukan dia je besar, Umi dan Abah pun membesar bersama-sama. Bijak kan? hihihi

 
Nampak tak? Kebulatan muka kami. Kih kih kih.

ok lah, nanti Kak Bee share lagi apa-apa yang jadi. Harap-harap, azam nak kembali blogging dapat diteruskan sampai ke sudah. Jangan Marah ye

1 comment:

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...