Jun 11, 2012

Bertindik

Eryna dh bertindik telinga...suke betul die...exited kot...dh berbulan2 dh eryna mintak nak tindik telinga ni...tp baru sekarang aku bagi...takut die tarik je subang tu kalo die bertindik awal2...skarang ni,die dh besar dh..pampers pun dh tak pkai...alhamdulillah...susu je minum guna botol lagi..hikhikhik



Sebelum bertindik..masa ni kat klinik...semangat pegi klinik..sanggup ikat rambut sebab takut doktor tak nampak telinga die..hahaha...sabo jelaa sikecik ni...

Masa doktor tindik telinga eryna,sikit pun tak nangis..bagus anak umi ni...doktor pun terkejut sbb die baru 3tahun tapi tahan terkejut..mungkin sakit sket kot sbb eryna tak bagi pegang telinga die mula2 tu...tp nampak arini mcm dh ok...siap suruh aku buang subang tu time nak mandi...kelakar laa eryna...kalo dh buang,camane nak pakai balik...takut laa aku nak pakaikan awal2 ni..

Jd,oleh sebab eryna dh pkai subang,aku pun kene paksa pakai subang..sejak beranak aritu aku tak pakai..mak aku tak bagi pakai aritu sebab die takut eryna tarik subang aku masa aku tak sedar...ye laa kan,baby lagi masa tu...mane tau org sakit ke ape..hehehe...lepas tu aku tak pakai2 subang.dah 3tahun dh...ni,bile eryna dh bertindik ni,sibuk die suruh aku pakai jugak...baru cantik katenye...iyolah tu eryna...hehehe



Punye laa susah nak amik gambar lepas bertindik tu..time die tido baru bleh pkai...sabo ajelah sikecik ni...setakat ni alhamdulillah,takde nampak gatal2 ke nanah ke ape kat telinga tu..hopefully semuanya ok laa..aku dulu bertindik rsnye masa umur 5tahun ke 6tahun gitulah...eryna 3tahun dh bertindik..advance sket..hakhakhak

P/s : next week besday eryna...cik hubby kate nak bagi hadiah subang jelah...besday party?tak semangat laa nak buat..badan penat..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...