Sep 12, 2012

Selamat pagi cinta

Ni bukan tajuk lagu ke tajuk filem ke...aku sekadar mencari idea untuk menulis...sudah kekeringan sejak 2bulan dulu..hikhikhik

Syawal dh nak abis...korang dh abis pose syawal?pada yang belum start tu rasenye dh takde masa ye kawan2...tinggal 4hari je lagi..hukhukhuk...aku?alhamdulillah..sempat jugak aku buat puasa 6 tu tahun ni...:)

Perkembangan terbaru...ntah...rasa mcm same je sebelum2 ni...hehehe...cuma sedar tah sedar dh nak masuk setahun dh aku keje kat sini...bila dh setiap hari berulang alik dari kuala terengganu ke kuala berang ni,dh rs mcm dekat dh pulak...enjoy pun ada...keje kat sini pun suke..kawan2 sume baik2...masalah tu,dimane2 pun ada masalah..aku cuma manusia biasa...tak bleh lari dari masalah..kan?setakat kecik ati sket2 tu,diamkan ajelah..

Aku ni makin tua agaknye...bila ada masalah pape,aku dh bleh handle dr segi perasaan dan emosi...dh tak mcm dulu la.klo dulu,bila ada prob je,aku mesti nk lari...cuti mesti panjang2..pastu makan mesti banyak...shopping pun byk...hakhakhak...ada duit bleh laa shopping..takde duit,window shopping ajela..hehehe...alhamdulillah..perubahan yang positif aku kira...kan?aku sentiasa cuba untuk jd yang terbaik untuk semua org...hopefully org disekeliling aku bleh terima aku seadanya..



Sikecik eryna plak makin degil...sume org ckp "die takde adik lagi..tu yang jd gitu..manje melebih2" hmmmm...aku bukan tanak branak...hmmm...sedih hokay...sian aku..korang tak kecian?hukhukhuk...

P/s : dhlah...ckp bab anak ni..hilang mood laa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...