Mar 25, 2013

Warkah buat kekasih #2

Abang...
Mula2 kita sekadar kawan biasa je kan?seronoknye masa tu...takde masalah langsung..msg2,calling2..syg keje abg pun dh keje...ofis syg nak buat family day kat redang,cepat2 syg propose buat kat chalet mak sedara abang..kan?

Ingat tak kita g pulau redang tu?sayang dok pernah smpai pulau redang...sayang smpai dengan abang..2 hari kat redang,seronoknye..kan?org lain pergi snorkling,kita duk mandi kat pantai chalet tu je..hihihi...saje cari alasan nak berdua..tp sebenarnya abang mabuk laut kan?hihihih...ingat tak abang?

Betul lah org ckp,org lelaki mmg susah nak ingat benda2 kecik gini, tp sayang cuba ingatkan sentiasa..supaya kasih dan sayang kita tak tenggelam dek masa..sentiasa segar dlm ingatan syg...smpai ke hari ni pun,sayang tak lupe macamane dugaan yang kita hadapi dulu sebelum bergelar suami isteri..smoga semuanya masih dlm ingatan abg juga...^^

P/s : senyum sorg2 bila ingat balik kisah dulu2...^^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

Mar 18, 2013

Sihat dan cantik bersama Shaklee

Dh lama tak post pasal shaklee...walau blog ditinggalkan,biz tetap jalan...dan sesungguhnya rezeki itu hak Allah...Dia yang maha memberi rezeki...kita hanya mampu berusaha dan bertawakkal kan?

Alhamdulillah,sejak2 consuming vitamin dari shaklee,badan dh tak cepat penat mcm dulu...amalan ostematrix 4biji sehari amat2 bantu bee masa program 'one million women purple walk' semalam...bee jalan dari tempat mula sehingga akhirnya..langsung tak penat...Allah bagi bee peluang untuk makan produk yang amat2 bagus dan mampu milik..dengan hanya tak smpai rm50 sebulan,tulang bee semakin pulih...kalo dulu,selalu sakit pinggang..alhamdulillah...syukur pada Mu ya Allah...

Psst...post sebelum ni hanyalah untuk ingatan semata2..langsung tak melibatkan sesiapa...tq

Saya Sabihah pengedar shaklee anda (912422)
COD di kawasan kuala terengganu, kuala berang dan marang
Diluar kawasan bee bleh pos melalui gdex dan poslaju
Bleh call/sms 0199897010
Atau email cksabihah@gmail.com
FB pm http://facebook.com/cksabihah.wmsafwan

Warkah buat Kekasih

Wan Mohd Safwan Wan Razali...

Syg masih ingat pertemuan pertama kita. Kita sama-sama praktikal di sebuah consultant company. Masa tu kita masih lagi belajar. 2minggu duduk setempat langsung tidak bertegur sapa. Abg malu orgnya. Syg aje yang bising-bising. Ingat tak?

Syg di johor, abg di shah alam. Kita masing-masing ada kehidupan sendiri. Panggilan pertama dari abg buat syg tertanya-tanye "apehal mamat ni tetiba call aku". Tetap kita berbual mcm biasa. Tapi sekali tu je abg call syg kan?

Tamat je pengajian di UTM, abg pun abis di UiTM, kita masing2 dah berkerjaya. Syg dh tak berteman ketika itu, tp abg tak pulak syg tau. Kebetulan birthday kita lebih kurang je, syg yang mulakan dulu ucapkan birthday abg. Kemudian kita mula berbalas sms. Dari "selamat pagi" sehinggalah "selamat malam. Mimpi indah-indah". Ntah berapa ribu sms kita masa tu. Tapi henpon masa tu tak bleh simpan byk2 sms,kalo tak,ofcoz syg simpan semuanya. ^^

Dating pertama kita,ingat lagi tak? Pizza Hut. Abg dpt gaji pertama. Seronoknya masa tu. Kan? Makan-makan tanpa ada apa2 perasaan lain pun. Sekadar kawan. [Dalam hati hanya Allah yang tau.. (^__^)]

P/s : kita sambung lain hari laa plak bleh?
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...