Jun 15, 2014

Testimoni Set Slim Shaklee

Meh nak tempek sedikit testimoni set pengurusan berat badan/set kurus shaklee untuk anda semua...^_^
--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

Jun 12, 2014

Testimoni VIVIX!!!syokk wooo

Pernah bee cerita,cikhubby sgt liat makan ubat...hihi...selepas beli beratus2 vitamin untuk dia dan perlukan kekuatan mental setiap kali nak suruh dia makan tablet2 tu semua,akhirnya bee buat keputusan nak belikan dia VIVIX

Mcm magic, sejak amalkan bee BAGI cikhubby makan VIVIX, sakit pinggang yang kadang2 atau jarang2 rasa tu,hilang sepenuhnya..siap dapat kulit yang lebih mulus..jeles bee pegang tangan dia..kalah tangan ai tau!!!

Paling menarik, balik dari National Conference Shaklee yang diadakan di Sunway Pyramid KL, terus gerak balik ke kuala terengganu...bukan sekadar tenaga dia lebih dari biasa, bee yang demam sebab berjalan jauh dan kepenatan...padahal cikhubby yang drive..bee tido je dalam kereta...cikhubby tak penat langsung...tak demam dan langsung tak selsema...wahh, sgt bersyukur..ALHAMDULILLAHHHH....nampak gaya,lepas ni boleh bermanja lebih laa..opsss :P

Lebih menyeronokkan bee, sekarang dah tak perlu paksa cikhubby makan VIVIX..setiap pagi,sebelum gerak kerja dia akan buka fridge sendiri sambil pegang sudu...makan sendiri je..terus rasa "SENANG KEJE AI"...^_^

Mahal ke VIVIX ni?mane ada kalo dibandingkan set kesihatan dalaman yang terdiri daripada VITALEA, B COMPLEX, VITAMIN C, ENERGIZING SOY PROTIEN ESP, OSTEMATRIX, OMEGAGUARD...satu set tu hampir hampir rm600 tau...VIVIX ni cuma rm475 je sebotol...dahlah tu..tahan lebih 2bulan tau...nampak je kecik botolnya,tapi khasiatnya TERBAIKKKK!!!

IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, TRY ILLNESS
^_^
0199897010
0173740100
--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

Jun 5, 2014

Satu dah!! Dua dah!!! Tiga, empat, lima...yeayyy

Cerita Eryna...

Sabtu baru-baru ni,bee ngan hubby sibuk closing...mcm biasa eryna akan meminta perhatian dari kami...hahaha...dan macam closing2 sebelum ni jugak,bee dan suami jarang2 je melayan hati dia nak g main air kolam laa, nak main kat playground laa, nak itu laa nak ini laa...hihihihi

So,bee mmg dah rancang (in shaa Allah takde aral) nak g KL untuk program NC shaklee kat hotel sunway...siap dapat bilik free lagi kat hotel saujana shah alam...so,ini yang bee janji ngan eryna...

"Esok eryna kene sekolah dulu 5hari lepas tu kita pergi kuala Lumpur main kolam"

Terus melompat sikecik tu...yeayyy...

Seronok sungguh dia...masa tu,kita janji sbb kita nak bg dia diam..nak closing ni..hahaha...esok nya hari ahad (terengganu keje ye) hantar lah sikecik tu ke sekolah...balik je sekolah dia bgtau

"Umi, satu dah...dua belum..tiga belum..empat belum..lima belum.."

Masa tu fikir agaknye dia duk bilang waktu..pukul satu pkul dua..so,iya kan ajelah...esok nya isnin...dia sebut lagi

"Umi...satu dah...dua dah...tiga belum..empat belum..lima belum"

Ish budak ni...kire ape ye?selasa baru ku paham...dia sebut mcm ni

"yeay umi....dua lagi kan?kita nak g kuala lumpur...satu dah...dua dah...tiga dah...empat belum...lima belum...yeayyy"

Saat tu baru ku paham dia duk bilang ape..bilang hari rupanya...semoga takde aral yang melintang...smoga perancangan berjalan dengan lancar..aminn
--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...