Sep 29, 2010

lamanya tak menjenguk blog...

terasa seperti baru2 belajar menulis je..dah tak reti dah nak menulis blog cmne..hehehe....raye sangat ke??takde laa...nak tau kenapa??mcmane nak raye, cik hubby sakit mata lagi on the first day raya tu..hahaha...jd kami raya ala kadar saje...die kene 4hari sebelum raya...lepas raya seminggu pun tak baik2 lagi...lepas seminggu, aku plak yang kene...yang peliknya eryna ok je...hehehe...

aku pun baru dua hari je masuk keje ni lepas raya... mata masih lg merah tp wut to do, ada keje...so, datang laa...ada mc pun macam takde laa..kan??hmm...ape lg ye??ntah laa...byk benda yang lebih baik di diamkan dari yang bleh di ceritakan..so, tunggu laa entry2 lepas ni..mungkin ada entry yang lebih gempak..hehehe

Sep 7, 2010

Salam hari raya...

ntah laa nak cite ape...dah berhabuk dah blog ni...bukan ape..takde mood nak cite..tahun ni, aku tak de mood je nak raye..mcm2 dugaan ramadhan kali ni..takpe..aku tau, bahagia menanti aku nnt..kan?

ape nak cite ye?kuih raye?aku buat 2 jenis je..yang senang2 je bleh buat..heheh...cornflakes madu ngan almond london...adik aku plak buat biskut arab..cukup laa...buat ape byk2...mmbazir je kot...lgpun kdg2 biskut2 ni takde peminat sgt kat rumah aku..baik beli kacang2 je kan??

baju raye??hahaha..yang ni agak frust sket laa..kmungkinan besar cik hubby ku takde bj raye tahun ni...bukan taknak beli, mcmane nak beli..gaji die tak dapat lg..nak harap gaji ku yang tak seberapa ni??padan baju anak ngan baju aku je...hmmm...bonus pun kelam je tahun ni...biase laa..takde rezeki laa tu..kan??tp amat2 kecian cik abg aku...aku tanak tanye byk2 nnt mood tu hilang..dahlaa gaji tak dapat lg untuk bulan ogos, camera pun rosak...rumah pun tak berapa nak siap lg ni ha..sabo ajelaa...tak beraye mane laa aku kali ni..huhuhu

takpe..yang penting aku dan family masih bersama n hepi selalu...doakan kami bahagia smpai ke akhirnya...insyAllah...

k laa..aku pun dah tak tau nak cerita ape lg...byk yang tak best dari yang best kan??ape2 pun aku nak ucap
SELAMAT HARI RAYA buat kawan2 blog dan semua yang membaca ni...semoga ramadhan kita tahun ni diterima dan diberkatiNya...


SALAM AIDILFITRI DARI KAMI
SABIHAH + SAFWAN = ERYNA FIRZANAH

Sep 1, 2010

...GIVEAWAY FOR HEALTY 2010...



Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN

50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-
Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnya anda akan :
- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 begin_of_the_skype_highlighting              019-7332577      end_of_the_skype_highlighting (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL : dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir
####################################


penah pakai dah ni...saje nak try2..mane tau ade rezeki kang...
kalo nak join, klik je pada banner tu ye??^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...