Sep 29, 2010

lamanya tak menjenguk blog...

terasa seperti baru2 belajar menulis je..dah tak reti dah nak menulis blog cmne..hehehe....raye sangat ke??takde laa...nak tau kenapa??mcmane nak raye, cik hubby sakit mata lagi on the first day raya tu..hahaha...jd kami raya ala kadar saje...die kene 4hari sebelum raya...lepas raya seminggu pun tak baik2 lagi...lepas seminggu, aku plak yang kene...yang peliknya eryna ok je...hehehe...

aku pun baru dua hari je masuk keje ni lepas raya... mata masih lg merah tp wut to do, ada keje...so, datang laa...ada mc pun macam takde laa..kan??hmm...ape lg ye??ntah laa...byk benda yang lebih baik di diamkan dari yang bleh di ceritakan..so, tunggu laa entry2 lepas ni..mungkin ada entry yang lebih gempak..hehehe

1 comment:

M a W a D D a H said...

cian ke bie sakit mata...jgn lupa pakai spek mata itam...:)

kim salam kat eryna yg comey itu..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...