May 8, 2013

Ter'post' 2 kali dan Syukur padaMu ya Allah

Sorry ye geng...bee malas dh nak delete post tu...biar jelah kat citu..blh gitu?hihihi

Setiap yang berlaku ada hikmahnya..kan?jom lah kita sama2 buang yang keruh ambil yang jernih..penat dh baca pasal politik.cuba letakkan semuanya yang berlaku atas kehendak Illahi...pasti tenang kita hadapinya...in shaa Allah

Alhamdulillah,sekali lagi bee diberi peluang untuk terus menikmati keindahan dan kekuasaanMu ya Allah.terima kasih kepada suami kerana sentiasa bersama walau dikala senang atau susah..sesungguhnya kamu adalah insan yang terbaik untukku...terima kasih sayang..

Syukur ke hadrat Mu ya Allah kerana setelah 2bulan perasaan ini terus menerus menyelubungi,Kau tetap memberi kebahagiaan kepada kami sekeluarga. Malah perasaan kasih dan sayang ini makin bercambah dari hari ke hari..aku bersyukur pada Mu ya Allah..syukur dengan kenikmatan ini dan ku berdoa agar kebahagiaan ini milik kami sekeluarga hingga hujung nyawa..aminn

Walaupun masih bukan rezeki kami untuk menimang cahaya mata kedua,kami tetap bersyukur kerana masih diberi kesihatan yang baik dan ibubapa yang amat memahami...terima kasih ya Allah..

Doaku pagi ni, smoga Allah bukakan hati mereka2 yang telah berlaku zalim keatas kami sekeluarga juga zalim keatas diri sendiri mereka sendiri. Limpahkanlah taufiq dan hidayah Mu kepada kami semua..kekalkanlah keamanan dan kesejahteraan yang selama ini Kau berikan serta lindungilah kami semua dari syaitan yang dilaknatMu ya Allah..aminn

Ps : Masih belum pulih sepenuhnya...^_^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

May 7, 2013

Collagen+ESP+Mealshake



The best combination...

Ni resepi awet muda,keanjalan kulit dan tenaga berterusan...

Kalo amik cukup ketiga2 ni,puasa pun bertenaga je...arini puasa...tgahari pergi ke bank jalan kaki,mmg lah tak jauh mana tp pkul 1 keluar,pkul 2 br smpai ofis balik..just pergi ke bank aje...panasnye cuaca..tp alhamdulillah masih bertenaga dan kulit tak rasa kering.

Lama tk update blog...bukan malas,tak sempat..dh lepas pilihanraya ni baru aje bleh bernafas sket..biasa lah,sblm pilihanraya,telefon ofis tak berhenti berdering..pelanggan yang datang pun berpusu2..kdg2 tak smpat nk makan pun..bersyukur sgt dipertemukan dengan produk yang bleh bantu bee untuk atasi masalah stress dan moody..dhlah tu,bekalkan tenaga berpanjangan lagi...alhamdulillah..

Baru2 ni bee dpt komen dari seorg kawan..die ckp buat ape makan collagen ni sume..natural je..takpe...bee tak marah pun..mmg ada org mcm ni...bee ckp kat die,bila usia dh nak masuk angka 3 ni,mcm2 masalah timbul..penat lah,kulit tidak sekata lah,sakit pinggang, lenguh badan..bee cuba cari product yang mampu milik,halal juga mendapat kelulusan kementerian..shaklee is the one..alhamdulillah

Kalo ada sesape teringin nak cuba produk.ni,jgn segan nak.contact bee

Saya Sabihah, (ID : 912422)
Pengedar sah shaklee anda
Penghantaran dibuat di kawasan kuala terengganu,marang dan kuala berang
Luar kawasan akan dipos melalui poslaju/gdex
0199897010 call/sms
0173740100 wassap/wechat

P/s : dptkan harga special tak mampu tolak dari saya untuk anda semua ^_^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

Fwd: Collagen+ESP+Mealshake




The best combination...

Ni resepi awet muda,keanjalan kulit dan tenaga berterusan...

Kalo amik cukup ketiga2 ni,puasa pun bertenaga je...arini puasa...tgahari pergi ke bank jalan kaki,mmg lah tak jauh mana tp pkul 1 keluar,pkul 2 br smpai ofis balik..just pergi ke bank aje...panasnye cuaca..tp alhamdulillah masih bertenaga dan kulit tak rasa kering.

Lama tk update blog...bukan malas,tak sempat..dh lepas pilihanraya ni baru aje bleh bernafas sket..biasa lah,sblm pilihanraya,telefon ofis tak berhenti berdering..pelanggan yang datang pun berpusu2..kdg2 tak smpat nk makan pun..bersyukur sgt dipertemukan dengan produk yang bleh bantu bee untuk atasi masalah stress dan moody..dhlah tu,bekalkan tenaga berpanjangan lagi...alhamdulillah..

Baru2 ni bee dpt komen dari seorg kawan..die ckp buat ape makan collagen ni sume..natural je..takpe...bee tak marah pun..mmg ada org mcm ni...bee ckp kat die,bila usia dh nak masuk angka 3 ni,mcm2 masalah timbul..penat lah,kulit tidak sekata lah,sakit pinggang, lenguh badan..bee cuba cari product yang mampu milik,halal juga mendapat kelulusan kementerian..shaklee is the one..alhamdulillah

Kalo ada sesape teringin nak cuba produk.ni,jgn segan nak.contact bee

Saya Sabihah, (ID : 912422)
Pengedar sah shaklee anda
Penghantaran dibuat di kawasan kuala terengganu,marang dan kuala berang
Luar kawasan akan dipos melalui poslaju/gdex

P/s : dptkan harga special tak mampu tolak dari saya untuk anda semua ^_^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...