Nov 22, 2014

Kulit cerah sekata, jerawat dan parut hilang

Tahukah anda?? Bee punya masalah kulit sejak dari bangku sekolah..jerawat batu seluruh muka...sampaikan, mak bee bawak bee ke KLINIK untuk bantu masalah kulit..macam2 ubat dia bagi untuk hilangkan jerawat dimuka bee masa tu..dari ubat makan sampai ke ubat sapu..semua nya bee telan semuanya bee sapu...NAK KULIT SUCI CANTIK BERSERI kononnya...

3156 Percaya tak muka ni dulu banyak jerawat??


Hilang tak jerawat tu lepas amik ubat kat klinik? mestilah hilang..sape kate tak hilang...tapi, bee kena telan ubat tu setiap hari...itu masalah jugak tu...bee jugak mengalami masalah untuk konsisten makan dan sapu ubat2 tu semua..hahaha....maka, jerawat masih lagi bermaharajalela dimuka ni haaaa


Dulu masa belajar, glemer laa produk2 kecantikan ni semua...tp takde duit nak beli mahal2 ni...ingat lagi org kata pakai PRODUK SAFI SUSU KAMBING bagus...bee siap beli satu set tau..hahaha...pakai lah seminggu, pastu simpan buat pusaka...hahaha...jerawat memang tumbuh bersilih ganti..hilang dipipi, tumbuh didahi...hilang di dagu tumbuh di hidung...self confidence memang sangat rendah...tp bee ok je..mane fikir semua tu..tak heran..yang penting, bee bahagia 

PicsArt_1416568916397[1] Salah seorang customer aka ‘anak’ bee yang dpt kesan hanya dengan ESP

Pastu masa mula2 kerja..kawan2 kat tempat kerja sibuklah nak makeup lah berbedak bergincu..bee pun sama...cari lah produk yang bagus2 nak pakai ni...masa tu dah ada duit sendiri, jadi tak susah sgt laa kan? lagi pulak masa tu gatal nak kahwin..so, terpaksa lah jugak cari ubat untuk masalah kulit ni...alhamdulillah terkawal laa sket..kawal makan, jaga badan, jogging keluar peluh semua... alhamdulillah kulit pun makin elok...hantaran kahwin bee tu, letak lah satu set SAFI RANIA yang colour purple tu kalo tak silap...

Lepas kawen, langsung dah takleh pakai apa2..naik jerawat balik! Pakai SAFI naik jerawat... Pakai simplysiti makin teruk jerawat masa tu..then, terus serik nak pakai apa2...tp ye lah, dah kahwin kan? so, penjagaan pemakanan pun kelaut, jogging ke badan ke, semua tak layan..pastu mengandung...

Masa dalam pantang tu, ingat lagi beli AG2000 kalo tak silap..yang gamat tu..mahal woo..tp beli jugak sebab nak KULIT CERAH SEKATA DAN CANTIK BERSERI... jangan lah kata bee tak pakai..bee pakai tau AG2000..smpai nak abis setengah botol gitu...nampak ada perubahan tapi bila berhenti..naik balik JERAWAT!satu lagi kulit bee jadi tak sekata..teruk sgt masa tu..tambah2 pulak menyusu eryna..tidur malam terganggu, penjagaan badan dan kulit mmg sangat2 minima..passion bee masa tu hanya PENYUSUAN SUSU IBU..

Macam2 produk cuba nak tambah susu ibu..beli macam2..elok sekejap pastu down balik…sampailah bee jumpa shaklee…alhamdulillah bee amik tiga produk ni dari SHAKLEE…alhamdulillah memang sangat ok..susu cukup untuk eryna..badan pun tak sakit2…tenaga sentiasa ada untuk ke ofis dan buat kerja rumah..alhamdulillah

ESP+MEALSHAKE+PERFORMANCE DRINK

DAN!!! jeng jeng jeng…dalam tak semena2, dan dalam tak sedar pun bila, masalah kulit bee hilang… betul tak tau esp tu boleh bantu pulihkan balik kulit yang rosak..nak tengok kulit bee dari dekat?

ESP Ada lagi bekas jerawat kan?

Cuma alhamdulillah..semua tu macam MAGIC…sesiapa nak cuba ESP dari shaklee ni?nak rasai kehebatan dan kesedapan minuman berkhasiat shaklee? jangan segan pm BEE di

facebook 

atau sms/whatsapp/call je ke no

017-3740100/019-9897010

Saya Sabihah
Pengedar/agen sah shaklee kawasan KUALA TERENGGANU DAN MARANG

psst..nnt bee bagi special resepi MASKER SENANG DARI APA SAHAJA YANG ADA DIRUMAH ANDA!!!

Nov 16, 2014

Jurnal Inspirasi Diri

Alhamdulillah dapat jugak buku ni..tq master Wan Muliani..bukan setakat buku tu, siap pen lagi..kalo tak menulis jugak, ketuk kepala sendiri jela…kasi ingat gitu!!

10245291_10205349137391028_4888937084818709964_n

excited ni dapat buku terus buka dan baca…terus terang bee bgtau, bee ni susah sikit kalo bab nak menulis ni…tak biasa…tapi bila fikir balik, takde org baca pun, sendiri baca aje..so, kenapa nak malu kan? lagipun, buat untuk diri sendiri

Setiap org ada kelemahan…sebab kita hanya manusia biasa…bee sedang cuba dan struggling nak ubah kelemahan tu…walau tak boleh ubah 100% dalam sekelip mata, tapi kita cuba buat slow2..lama2 inshaa Allah kalo niat kita baik, pasti jadinya baik jugak kan??

kat bawah ni bee nak share macamana cara kita nak guna buku ini…ye lah, kalo tak tau guna, nanti tak sampai pulak maksudnya…sama2 kita berubah untuk jadi insan yang lebih cemerlang dan berjaya..dunia dan akhirat in shaa Allah..aminn

Pasti ada yang tertanya2 dalam hati, macamana nak beli buku ni…buku ni ada kat kedai buku(ofcoz) kene pergi cari sendiri..atau bagi mereka yang terlalu sibuk untuk membawa diri sendiri shopping kat kedai buku, boleh cuba cari kat MPH ONLINE ni…order terus sampai rumah ^_^

Pssttt… Excited punye pasal lah ku terus update blog cite pasal buku ni…google2 dapat video ni plak..semoga berguna buat semua…in shaa Allah

alhamdulillah

Nov 5, 2014

ESP Sedap, Mealshakes Berkhasiat, Performance Drink Bertenaga

Jom ramai-ramai datang ke booth bee start esok 6HB NOVEMBER 2014 sehingga 8HB NOVEMBER 2014!!! Kat mana? TERENGGANU, Daerah KUALA TERENGGANU, di TERENGGANU TRADE CENTRE(TTC), sebelah GIANT KUALA TERENGGANU, belakang MYDINMALL KUALA TERENGGANU, GALERI A

oleh sebab ni adalah percubaan pertama bee, harapnya anda semua dapatlah memberikan sedikit cadangan atau komen supaya bee bolehlah perbaiki serta menaiktaraf perkhidmatan...cheewaahh..hihihi...
 

APA YANG ANDA BOLEH BUAT DI BOOTH BEE??

  • Rasa sendiri Kesedapan ESP, Kehebatan Mealshakes dan Kekuatan Performance Drink 
  • Jom bertukar-tukar BUSINESS CARD
  • Boleh bertukar-tukar pendapat secara LIVE!!
  • Mahukan penjelasan lebih lanjut mengenai SHAKLEE??
Jangan Malu Jangan Segan
Bee jawab setiap persoalan setakat yang TERMAMPU..in shaa Allah

psst...Ada ke nak order apa2 dan nak bee bawakkan ke booth?PM bee direct ye
FB : http://www.facebook.com/messages/cksabihah.wmsafwan
Call/SMS/Whatsapp : 019-9897010 / 017-3740100 (BEE/SABIHAH)
email : cksabihah@gmail.com
blog : http://cksabihah.blogspot.com

Nov 1, 2014

SABIHAH; PENGEDAR SAH SHAKLEE KUALA TERENGGANU, MARANG

AWAS!! INI ADALAH IKLAN MEMPROMOSIKAN DIRI SENDIRI!!
 
COD di kawasan sekitar bandar kuala terengganu, chabang tiga, hiliran, seberang takir, gong badak, kuala nerus, bukit payong, marang...

Saya SABIHAH, Pengedar, Penjual, Agen Shaklee yang sah atau dalam bahasa sanskrit nya SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Tapi jangan salah anggap plak, bukan sekadar sekitar kawasan yang disebut je bee jua, kalau anda dari negeri sembilan ke, melaka ke, kedah ke atau sabah sarawak sekalipun, bee akan pos!! opss, bukan bee laa, shaklee!!! HAAA, jangan tak tau, Shaklee menawarkan khidmat pos terus kepada customer jadinya takyah susah2 nak bungkus2 barang..cuma kalau yang nak special TIPS DAN KONSULTANSI, barulah bee akan pos sendiri!! senang kan?!!

Jika anda perlukan suplemen semulajadi bagi

♥ PERMASALAHAN KULIT
♥ MASALAH BERAT BADAN
♥ INGIN MENAIKKAN BERAT BADAN
♥ KESUBURAN LELAKI/WANITA
♥ IBU MENGANDUNG
♥ KETIKA BERPANTANG MELAHIRKAN ANAK SECARA NORMAL/PEMBEDAHAN
♥ PENYUSUAN BAYI
♥ ANAK KURANG AKTIF / KURANG SELERA MAKAN
♥ MASALAH KESIHATAN
♥ UNTUK IBU BAPA dan banyak lagi
ATAU!!! Ingin menjadi ahli / pengedar yang sah

anda boleh hubungi saya di
FB : http://www.facebook.com/messages/cksabihah.wmsafwan
Call/SMS/Whatsapp : 019-9897010 / 017-3740100 (SABIHAH)
email : cksabihah@gmail.com
blog : http://cksabihah.blogspot.com

DENGAN INI, anda layak untuk dapat :-

1. FREE AFTER SALE CONSULTATION
2. FREE INVITATION TO EXCLUSIVE FB GROUP FOR CUSTOMER
3. FREE ESKLUSIF JADUAL PEMAKANAN DAN TIPS
Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, Ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

Nak jadi jadi mcm Bee??BOLEH!! boleh dapatkan harga ahli dan kumpul point untuk dapat bonus-bonus hebat...jangan lupa hubungi bee tau!!
Keahlian shaklee cuma RM 65 SEUMUR HIDUP... tak perlu beribu-ribu lemon macam kebanyakkan group2 kat luar tu..OPS!!!Hihihi

Jangan lupa tu!! Kita jumpa dipentas Shaklee ye ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...