Nov 22, 2014

Kulit cerah sekata, jerawat dan parut hilang

Tahukah anda?? Bee punya masalah kulit sejak dari bangku sekolah..jerawat batu seluruh muka...sampaikan, mak bee bawak bee ke KLINIK untuk bantu masalah kulit..macam2 ubat dia bagi untuk hilangkan jerawat dimuka bee masa tu..dari ubat makan sampai ke ubat sapu..semua nya bee telan semuanya bee sapu...NAK KULIT SUCI CANTIK BERSERI kononnya...

3156 Percaya tak muka ni dulu banyak jerawat??


Hilang tak jerawat tu lepas amik ubat kat klinik? mestilah hilang..sape kate tak hilang...tapi, bee kena telan ubat tu setiap hari...itu masalah jugak tu...bee jugak mengalami masalah untuk konsisten makan dan sapu ubat2 tu semua..hahaha....maka, jerawat masih lagi bermaharajalela dimuka ni haaaa


Dulu masa belajar, glemer laa produk2 kecantikan ni semua...tp takde duit nak beli mahal2 ni...ingat lagi org kata pakai PRODUK SAFI SUSU KAMBING bagus...bee siap beli satu set tau..hahaha...pakai lah seminggu, pastu simpan buat pusaka...hahaha...jerawat memang tumbuh bersilih ganti..hilang dipipi, tumbuh didahi...hilang di dagu tumbuh di hidung...self confidence memang sangat rendah...tp bee ok je..mane fikir semua tu..tak heran..yang penting, bee bahagia 

PicsArt_1416568916397[1] Salah seorang customer aka ‘anak’ bee yang dpt kesan hanya dengan ESP

Pastu masa mula2 kerja..kawan2 kat tempat kerja sibuklah nak makeup lah berbedak bergincu..bee pun sama...cari lah produk yang bagus2 nak pakai ni...masa tu dah ada duit sendiri, jadi tak susah sgt laa kan? lagi pulak masa tu gatal nak kahwin..so, terpaksa lah jugak cari ubat untuk masalah kulit ni...alhamdulillah terkawal laa sket..kawal makan, jaga badan, jogging keluar peluh semua... alhamdulillah kulit pun makin elok...hantaran kahwin bee tu, letak lah satu set SAFI RANIA yang colour purple tu kalo tak silap...

Lepas kawen, langsung dah takleh pakai apa2..naik jerawat balik! Pakai SAFI naik jerawat... Pakai simplysiti makin teruk jerawat masa tu..then, terus serik nak pakai apa2...tp ye lah, dah kahwin kan? so, penjagaan pemakanan pun kelaut, jogging ke badan ke, semua tak layan..pastu mengandung...

Masa dalam pantang tu, ingat lagi beli AG2000 kalo tak silap..yang gamat tu..mahal woo..tp beli jugak sebab nak KULIT CERAH SEKATA DAN CANTIK BERSERI... jangan lah kata bee tak pakai..bee pakai tau AG2000..smpai nak abis setengah botol gitu...nampak ada perubahan tapi bila berhenti..naik balik JERAWAT!satu lagi kulit bee jadi tak sekata..teruk sgt masa tu..tambah2 pulak menyusu eryna..tidur malam terganggu, penjagaan badan dan kulit mmg sangat2 minima..passion bee masa tu hanya PENYUSUAN SUSU IBU..

Macam2 produk cuba nak tambah susu ibu..beli macam2..elok sekejap pastu down balik…sampailah bee jumpa shaklee…alhamdulillah bee amik tiga produk ni dari SHAKLEE…alhamdulillah memang sangat ok..susu cukup untuk eryna..badan pun tak sakit2…tenaga sentiasa ada untuk ke ofis dan buat kerja rumah..alhamdulillah

ESP+MEALSHAKE+PERFORMANCE DRINK

DAN!!! jeng jeng jeng…dalam tak semena2, dan dalam tak sedar pun bila, masalah kulit bee hilang… betul tak tau esp tu boleh bantu pulihkan balik kulit yang rosak..nak tengok kulit bee dari dekat?

ESP Ada lagi bekas jerawat kan?

Cuma alhamdulillah..semua tu macam MAGIC…sesiapa nak cuba ESP dari shaklee ni?nak rasai kehebatan dan kesedapan minuman berkhasiat shaklee? jangan segan pm BEE di

facebook 

atau sms/whatsapp/call je ke no

017-3740100/019-9897010

Saya Sabihah
Pengedar/agen sah shaklee kawasan KUALA TERENGGANU DAN MARANG

psst..nnt bee bagi special resepi MASKER SENANG DARI APA SAHAJA YANG ADA DIRUMAH ANDA!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...