Feb 5, 2014

Shaklee My Life ¦ Kuala Terengganu ¦ Marang ¦ Kuala Berang

Assalamualaikumm...

Dah lama tak update blog...hihihi..tgk gambr sikecik eryna buat bee rasa rindu mau pulang sekarang...alhamdulillah,perjalanan bersama shaklee, buat bee lebih matang...

Senyum ajelah pada mereka2 yang memandang rendah pada penjagaan kesihatan..bee paham kalo org kata belum mampu beli shaklee...sekurang2nya,mereka tidak memandang rendah pada penjagaan kesihatan...pelik bin ajaib kan?beli shaklee,makan shaklee,rasa kesannya, seronok bila berkesan tapi masih mengkondem produk ini..lebih menyedihkan kalo org itu kawan sendiri...alhamdulillah..kirimkan saja al-Fatihah buat mereka...kalo dah rasa menyampah tgk bee kat FB,sila unfriend..bee tak rugi apa pun..^^

Shaklee dah jadi sebahagian hidup bee..kenapa ye?bee sedang memandu kereta hasil dari shaklee..walaupun belum dapat car bonus dari shaklee,bee mampu bayar kereta bulan2...alhamdulillah(kalo dpt car bonus,simpan dlm pocket jelah kan?hihihi)...kenapa shaklee dh jadi sebahagian hidup bee?bukti yang nyata,cikhubby dah jarang demam selsema..alhamdulillah...

Nak lagi bukti?tu sikecik Eryna..baru 4tahun dah boleh tulis nama sendiri..bee sendiri rs kagum..terkejut dan bangga...(eryna boleh jd ikon shaklee tak?hihihi) pergi jumpe teacher eryna kat sekolah,terkejut dengan penjelasan teacher dia...
"eryna nampak budak2 tapi fikiran dia lebih matang dari usia..kawan2 sibuk main masak2,eryna sibuk nak jual apa yang kawan dia masak...bila kelas petang,main teka teki,jawapan eryna jarang salah..kalo dia takde jawapan,dia akan jawab tak tau..berbeza dengan kawan2 dia..kalau takde jawapan,kawan2 dia lebih suka mereka2 jawapan,contohnya ultraman laa buat, pokok berjalan...eryna takde jawapan tak logik begitu.."
umi dan abah sayang eryna smpai bila2...

Saya sabihah (ID : 912422)
Pengedar Shaklee anda
COD kawasan kuala terengganu, marang dan kuala berang
Luar kawasan akan dipos
0199897010

P/s : nak ikut bee dapat 4angka lebih dari gaji setiap bulan?jgn segan2 nak contact bee ye..^^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...