Dec 31, 2013

GiveAway untuk …

**STICKY POST** until 31st December 2013

Assalamualaikum…selamat datang Disember 2013…
Sempena meraikan setahun bee bersama shaklee, suka Bee nak buat satu lucky draw buat anda semua…ada 2 kategori…
KATEGORI PERTAMA
apa yang anda perlu buat adalah…
  1. Follow blog cksabihah dan kedaivitamineryna 
  2. Add FB Cksabihah
  3. Komen pada entry ini “saya nak hadiah” dan nama penuh anda serta email/no telefon untuk dihubungi
Senang kan?hadiah kategori pertama??
10-6AD146DE-56222-1024Teruja tak??10biji Vitamin C Sustained Realesed shaklee…3 pemenang untuk kategori ini
KATEGORI KEDUA
apa yang anda perlu buat adalah…
  1. Follow blog cksabihah dan kedaivitamineryna 
  2. Add FB Cksabihah
  3. Komen pada entry ini “saya nak hadiah” dan nama penuh anda serta email/no telefon untuk dihubungi
  4. Membuat pembelian barangan Shaklee bernilai rm150(tak termasuk postage)
Anda layak untuk dapat
10-6AD146DE-56222-1024+ 10-3B528098-890235-1024
10biji Vitamin C sustained realese Shaklee dan 1 sachet Shaklee Collagen Powder..untuk kategori ini juga akan diperuntukkan 3 pemenang
AMACAM??TERUJA??
Cepat2 grab peluang ni…ok??
  • Saya Sabihah
  • Pengedar Sah Shaklee Anda 

Dec 15, 2013

lets get FROZEN with the HOBBITS

Cerita semalam…last minute punye planning..hahaha…dasar peminat setia…kalo diingatkan, dah berbulan2 bee tak jenguk panggung ni… kenapa?bukan malas tp takde cerita best…

Jom tgk review bee pasal 2 cerita best ini..mula2 sampai, kite jenguk ELSA dan ANNA dulu dlm cite FROZEN. Best..4bintang bee bagi..to bee honest, menitis air mata jugak tgk cite ni. hihihi..

250px-Frozen-movie-poster

bila dah keluar sicomel OLAF ni baru start gelak2…mmg kelakar..anak2 boleh bawak..bee bawak Eryna…suka laa dia..siap ckp “umi, boleh tak eryna nak baju mcm princess tu..yang kaler blue tu..” sesuka hati dia je yer..hihihi..mane umi nak cari anak wehh..hihiihi

Frozen-image-frozenOLAF

the BEST!!

next cerita cik hubby…The Hobbits..dia mmg peminat setia…cite hobbits yang tahun lepas punye pun, kalo keluar ikut astro tu 4 kali sehari, 4 kali laa dia mengadap benda tu…sabo ajelah kan??

hobbit

Cerita ni pun best..cuma mcm biasa, mane ada ending..sbb akan ada sambungan dia..kan?bee?ok je…bee mmg peminat setia panggung wayang..letak lah cerita apa pun, bee mmg layankan aje..hihihi…

bee pun bagi 4bintang untuk hobbits ni…setiap kali naga tu keluar, eryna tutup mata.. “takut umi..takut…nak balik” sabo ajela anak..abahnye nak tgk..layankan aje..hihihi…best cuma nampak Thorin tu bodoh sket..hihi..nampak Bilbo lagi cerdik dan matang..cuma kali ni, smeagol(camane laa ejanya) takde..kalo tak, eryna suka tgk tu..hihihi

p/s : sesekali reward suami dan anak menjadi satu kebahagiaan bagi Bee…alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...