Dec 15, 2013

lets get FROZEN with the HOBBITS

Cerita semalam…last minute punye planning..hahaha…dasar peminat setia…kalo diingatkan, dah berbulan2 bee tak jenguk panggung ni… kenapa?bukan malas tp takde cerita best…

Jom tgk review bee pasal 2 cerita best ini..mula2 sampai, kite jenguk ELSA dan ANNA dulu dlm cite FROZEN. Best..4bintang bee bagi..to bee honest, menitis air mata jugak tgk cite ni. hihihi..

250px-Frozen-movie-poster

bila dah keluar sicomel OLAF ni baru start gelak2…mmg kelakar..anak2 boleh bawak..bee bawak Eryna…suka laa dia..siap ckp “umi, boleh tak eryna nak baju mcm princess tu..yang kaler blue tu..” sesuka hati dia je yer..hihihi..mane umi nak cari anak wehh..hihiihi

Frozen-image-frozenOLAF

the BEST!!

next cerita cik hubby…The Hobbits..dia mmg peminat setia…cite hobbits yang tahun lepas punye pun, kalo keluar ikut astro tu 4 kali sehari, 4 kali laa dia mengadap benda tu…sabo ajelah kan??

hobbit

Cerita ni pun best..cuma mcm biasa, mane ada ending..sbb akan ada sambungan dia..kan?bee?ok je…bee mmg peminat setia panggung wayang..letak lah cerita apa pun, bee mmg layankan aje..hihihi…

bee pun bagi 4bintang untuk hobbits ni…setiap kali naga tu keluar, eryna tutup mata.. “takut umi..takut…nak balik” sabo ajela anak..abahnye nak tgk..layankan aje..hihihi…best cuma nampak Thorin tu bodoh sket..hihi..nampak Bilbo lagi cerdik dan matang..cuma kali ni, smeagol(camane laa ejanya) takde..kalo tak, eryna suka tgk tu..hihihi

p/s : sesekali reward suami dan anak menjadi satu kebahagiaan bagi Bee…alhamdulillah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...