Dec 4, 2012

Tadika Nurul Iman As-Siddiq, Kuala Terengganu

Alhamdulillah...selesai dh urusan pendaftaran Eryna kat Taska Nurul Iman nih...rupe2nye tadika ni ada blog die sendiri...menarik jugak... http://tadika-nurul-iman.blogspot.com

Setiap hari eryna tanya,bila bleh masuk tadika nurul iman?kalo balik je dari taska dia sekarang mesti dia cerita kat aku "umi...kak ha(pengasuh di taska sekarang) kata tadika r**s* dah boleh masuk...bila eryn boleh masuk tadika nurul iman?eryna nak sekolah..." Masa pergi daftar dia pun,dia bleh tnye, "ada teacher tak ni?ada nyanyi2 tak?" Malu umi eryna tanya kuat2 depan umi2 lain...nasib baik die tak cakap "tadika nape gini..." Sure umi pengsan tak bangun2...sebab malu nak bangun hokay...huhuhuh....alhamdulillah lah,dia mcm suke tgk environment tadika ni...kalo tak,takkan dia tanye je bila nak masuk...kan?

Bila ada sikecik yang banyak mulut ni,mula lah aku pk,ada hikmahnya dia tak dapat adik lagi...kang ada 2org mcm eryna,boleh pengsan umi nih..hohoho....

P/s : musim org daftar anak sekolah..ni baru tadika..kang masuk sekolah,mcmane laa lagaknya..hukhukhuk

Collagen ohh collagen

Aku tgk gambar ni,terus exited nak beli...mmg killer product laa...sehari promote dh ada 4org serius buyer...need another 3 serious buyer untuk dapat harga promosi(cepat2...aku nak 3je lagi..kalo jd org 4 kne cari lagi 6 org baru bleh dpt harga promosi..hukhukhuk

Kenapa perlu collagen ni...dulu,aku pun jarang memikirkan hal ni..rs kulit cantik aje(sebab mmg takde jerawat..tambah dengan perasan sorang2..hahahah) tapi baru2 ni aku tgk kawan2 aku punye kulit..yang umurnya sama dengan aku nih...jauhnye beza dgn aku...mmglah dia tu jaga kulit die.pakai product **** ...mahal weh product tuh...cecah 4angka laa satu set...tak sanggup aku nak beli...pastu,bila tgk promo shaklee bulan nih...murah nye...pulak tu,baca testimonial kawan2 yang dh pernah cuba,menarik sungguh...tu yang aku gigih sgt nih...

Nnt kalo aku dpt beli laa...aku akan tayang testimoni sendiri..insyAllah..^^

P/s kalo aku beli dulu pun bagus jugak ek?beli dengan mentor aku tuh...eeee...tak sabarnyeeee
Produk ini tidak bertujuan untuk , merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

SABIHAH (ID : 912422)
chekubee@gmail.com
019 9897010
Fb : Cksabihah Wmsafwan

Dec 3, 2012

Aku dan shaklee

Kalo dengar nama shaklee ni dh lama...kenal gitu2 jelah...masa tu tak rapat sgt pun...setakat kenal je...tp sejak 2tahun kebelakangan ni,makin minat plak dengan shaklee ni...cuba laa nak rapat sket..betul lah kata org..tak kenal maka tak cinta kan?once aku rapat dengan dia,makin cinta padanya...sekarang,aku dlm proses mencintainya sepenuh hati...ewwah...

Alkisahnya,2thun lepas,aku masih menyusukan eryna...bila masuk bulan syaaban,aku dh mula gelabah...stok susu dh byk kurang,pump hari2 pun kadang2 ok kadang2 ko...kalo dekat2 nak datang cik P je,susu aku merundum jatuh..kalo sehari dua oklah...kadang2 situasi tidak best ni berpanjangan sampai seminggu...risau hokay...ape yang lebih membimbangkan aku,abis je bulan syaaban ni,confirm2lah lepas tu masuk ramadhan kan?bimbang kot2 susu tak cukup untuk eryna sayang...

Jadi,aku pun mulalah berkenalan dengan shaklee ni melalui kak hasmah(www.ibuhakimhaikal.com)..alhamdulillah..testimoni aku pun ada kat blog die..mula2 aku amik trial pack je,pastu abis je,terus order full pack..cik hubby pun mkan...testimoni cik hubby nnt aku post lain..hehehe

Sekarang,aku dh masuk ahli...alhamdulillah...semoga perjalanan shaklee aku akan sentiasa diredhaiNya..aminn

Sape2 nak order collagen,contact aku untuk harga paling murah dlm pasaran...hehehe...sebabnya aku pun nak pakai jugak..^^ beli 6 percuma 1...menarik sungguh promosi kali ni...cepat2 sebelum promosi berakhir..^^

Sabihah - 019 9897010
chekubee@gmail.com

Dec 2, 2012

Bola dan ex-classmate

Wahh..sape yang menonton semalam...menarik sungguh...tp betul lah kate2 seorg kawan,bila kalah dikutuk2,tp bila menang disanjung2..hukhukhuk..tp aku tak kutuk hokay..dan bila menang,aku sebagai rakyat malaysia,bleh ucap syukur je..takdelah malu sgt kan...hihihi

Bola malaysia vs indonesia semalam mmg betul2 meriah sebabnya aku tgk dgn ex-classmate UTM...rindu sungguh dengan korang..lepas ni tak tau laa bila lagi bleh jumpenya...kan?dari kiri tu sya(blogger juga... syaseby.blogspot.com), aku yang bambam,dina yang makin selim n cutey damia dan fara yang cun melecun...kenangan aku dengan diorg mmg masih segar dlm ingatan..sesekali bertemu,terasa rindu nak belajar lagi...jumpe kali ni masing2 dah ada baby...lepas ni kita jumpe agaknya anak sume dh besar panjang...hukhukhuk

Ramai lagi sebenarnya tp yang sempat bergambar cuma ini aje...ye lah, masing2 bawak baby...lepas tgk bola semua dh penat dan mengantuk..masing2 buat perangai masing2...dina n damia,fara n adam,elin with uchna n hana...wehh...rinduuuu

Kalo tak silap aku,last aku jumpe diorg 4tahun lepas kot...eryna pun takde lagi..hukhukhuk...tp semalam eryna tak dapat join sebab aku bimbang...ye lah,dia baru je baik chicken pox...bimbang juga jumpe kanak2 reramai ni..berjangkit karang,susah plak kawan2 aku nih..hihihi..takpe lah..insyAllah kalo panjang umur,kita jumpe lagi ye...^^

P/s : piah,azee,ju,eja,zati,k.maz...i wish u all were here last nite...huhuhuhu
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...