Dec 3, 2012

Aku dan shaklee

Kalo dengar nama shaklee ni dh lama...kenal gitu2 jelah...masa tu tak rapat sgt pun...setakat kenal je...tp sejak 2tahun kebelakangan ni,makin minat plak dengan shaklee ni...cuba laa nak rapat sket..betul lah kata org..tak kenal maka tak cinta kan?once aku rapat dengan dia,makin cinta padanya...sekarang,aku dlm proses mencintainya sepenuh hati...ewwah...

Alkisahnya,2thun lepas,aku masih menyusukan eryna...bila masuk bulan syaaban,aku dh mula gelabah...stok susu dh byk kurang,pump hari2 pun kadang2 ok kadang2 ko...kalo dekat2 nak datang cik P je,susu aku merundum jatuh..kalo sehari dua oklah...kadang2 situasi tidak best ni berpanjangan sampai seminggu...risau hokay...ape yang lebih membimbangkan aku,abis je bulan syaaban ni,confirm2lah lepas tu masuk ramadhan kan?bimbang kot2 susu tak cukup untuk eryna sayang...

Jadi,aku pun mulalah berkenalan dengan shaklee ni melalui kak hasmah(www.ibuhakimhaikal.com)..alhamdulillah..testimoni aku pun ada kat blog die..mula2 aku amik trial pack je,pastu abis je,terus order full pack..cik hubby pun mkan...testimoni cik hubby nnt aku post lain..hehehe

Sekarang,aku dh masuk ahli...alhamdulillah...semoga perjalanan shaklee aku akan sentiasa diredhaiNya..aminn

Sape2 nak order collagen,contact aku untuk harga paling murah dlm pasaran...hehehe...sebabnya aku pun nak pakai jugak..^^ beli 6 percuma 1...menarik sungguh promosi kali ni...cepat2 sebelum promosi berakhir..^^

Sabihah - 019 9897010
chekubee@gmail.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...