Dec 2, 2012

Bola dan ex-classmate

Wahh..sape yang menonton semalam...menarik sungguh...tp betul lah kate2 seorg kawan,bila kalah dikutuk2,tp bila menang disanjung2..hukhukhuk..tp aku tak kutuk hokay..dan bila menang,aku sebagai rakyat malaysia,bleh ucap syukur je..takdelah malu sgt kan...hihihi

Bola malaysia vs indonesia semalam mmg betul2 meriah sebabnya aku tgk dgn ex-classmate UTM...rindu sungguh dengan korang..lepas ni tak tau laa bila lagi bleh jumpenya...kan?dari kiri tu sya(blogger juga... syaseby.blogspot.com), aku yang bambam,dina yang makin selim n cutey damia dan fara yang cun melecun...kenangan aku dengan diorg mmg masih segar dlm ingatan..sesekali bertemu,terasa rindu nak belajar lagi...jumpe kali ni masing2 dah ada baby...lepas ni kita jumpe agaknya anak sume dh besar panjang...hukhukhuk

Ramai lagi sebenarnya tp yang sempat bergambar cuma ini aje...ye lah, masing2 bawak baby...lepas tgk bola semua dh penat dan mengantuk..masing2 buat perangai masing2...dina n damia,fara n adam,elin with uchna n hana...wehh...rinduuuu

Kalo tak silap aku,last aku jumpe diorg 4tahun lepas kot...eryna pun takde lagi..hukhukhuk...tp semalam eryna tak dapat join sebab aku bimbang...ye lah,dia baru je baik chicken pox...bimbang juga jumpe kanak2 reramai ni..berjangkit karang,susah plak kawan2 aku nih..hihihi..takpe lah..insyAllah kalo panjang umur,kita jumpe lagi ye...^^

P/s : piah,azee,ju,eja,zati,k.maz...i wish u all were here last nite...huhuhuhu
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...