Dec 4, 2012

Tadika Nurul Iman As-Siddiq, Kuala Terengganu

Alhamdulillah...selesai dh urusan pendaftaran Eryna kat Taska Nurul Iman nih...rupe2nye tadika ni ada blog die sendiri...menarik jugak... http://tadika-nurul-iman.blogspot.com

Setiap hari eryna tanya,bila bleh masuk tadika nurul iman?kalo balik je dari taska dia sekarang mesti dia cerita kat aku "umi...kak ha(pengasuh di taska sekarang) kata tadika r**s* dah boleh masuk...bila eryn boleh masuk tadika nurul iman?eryna nak sekolah..." Masa pergi daftar dia pun,dia bleh tnye, "ada teacher tak ni?ada nyanyi2 tak?" Malu umi eryna tanya kuat2 depan umi2 lain...nasib baik die tak cakap "tadika nape gini..." Sure umi pengsan tak bangun2...sebab malu nak bangun hokay...huhuhuh....alhamdulillah lah,dia mcm suke tgk environment tadika ni...kalo tak,takkan dia tanye je bila nak masuk...kan?

Bila ada sikecik yang banyak mulut ni,mula lah aku pk,ada hikmahnya dia tak dapat adik lagi...kang ada 2org mcm eryna,boleh pengsan umi nih..hohoho....

P/s : musim org daftar anak sekolah..ni baru tadika..kang masuk sekolah,mcmane laa lagaknya..hukhukhuk

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya pun baru setelkan urusan taska anak :)

M a W a D D a H said...

bie, rindu ker mung...

Sabihah said...

Doh rindu bakpe balik dok kabo ke aku spatoh..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...