Nov 1, 2014

SABIHAH; PENGEDAR SAH SHAKLEE KUALA TERENGGANU, MARANG

AWAS!! INI ADALAH IKLAN MEMPROMOSIKAN DIRI SENDIRI!!
 
COD di kawasan sekitar bandar kuala terengganu, chabang tiga, hiliran, seberang takir, gong badak, kuala nerus, bukit payong, marang...

Saya SABIHAH, Pengedar, Penjual, Agen Shaklee yang sah atau dalam bahasa sanskrit nya SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Tapi jangan salah anggap plak, bukan sekadar sekitar kawasan yang disebut je bee jua, kalau anda dari negeri sembilan ke, melaka ke, kedah ke atau sabah sarawak sekalipun, bee akan pos!! opss, bukan bee laa, shaklee!!! HAAA, jangan tak tau, Shaklee menawarkan khidmat pos terus kepada customer jadinya takyah susah2 nak bungkus2 barang..cuma kalau yang nak special TIPS DAN KONSULTANSI, barulah bee akan pos sendiri!! senang kan?!!

Jika anda perlukan suplemen semulajadi bagi

♥ PERMASALAHAN KULIT
♥ MASALAH BERAT BADAN
♥ INGIN MENAIKKAN BERAT BADAN
♥ KESUBURAN LELAKI/WANITA
♥ IBU MENGANDUNG
♥ KETIKA BERPANTANG MELAHIRKAN ANAK SECARA NORMAL/PEMBEDAHAN
♥ PENYUSUAN BAYI
♥ ANAK KURANG AKTIF / KURANG SELERA MAKAN
♥ MASALAH KESIHATAN
♥ UNTUK IBU BAPA dan banyak lagi
ATAU!!! Ingin menjadi ahli / pengedar yang sah

anda boleh hubungi saya di
FB : http://www.facebook.com/messages/cksabihah.wmsafwan
Call/SMS/Whatsapp : 019-9897010 / 017-3740100 (SABIHAH)
email : cksabihah@gmail.com
blog : http://cksabihah.blogspot.com

DENGAN INI, anda layak untuk dapat :-

1. FREE AFTER SALE CONSULTATION
2. FREE INVITATION TO EXCLUSIVE FB GROUP FOR CUSTOMER
3. FREE ESKLUSIF JADUAL PEMAKANAN DAN TIPS
Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, Ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

Nak jadi jadi mcm Bee??BOLEH!! boleh dapatkan harga ahli dan kumpul point untuk dapat bonus-bonus hebat...jangan lupa hubungi bee tau!!
Keahlian shaklee cuma RM 65 SEUMUR HIDUP... tak perlu beribu-ribu lemon macam kebanyakkan group2 kat luar tu..OPS!!!Hihihi

Jangan lupa tu!! Kita jumpa dipentas Shaklee ye ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...