Dec 26, 2010

500 BLOG !

banner-ben-3[5]

wahh..en ben nak buat ape tah nih…aku join sbb aku minat..hehe…nak tau lebih lanjut, buke je kat SINI atau klik je pada banner di atas…

ok…sbgai syrat utama, aku kne cerita serba sedikit tentang diri aku…nama aku sabihah, tinggal di kuala terengganu.dah kawin dan merupakan umi kepada eryna(anak aku laa) hehe…kenapa aku menulis blog?mula2 dulu sbb aku tgk kawan aku menulis blog..aku suke baca blog die dan kawan2 die…lepas tu, try2 laa tulis jugak..lepas dah beranak ni, blog aku byk bercerita tentang aku dan family aku..sedikit resepi(kdg2 je ni) dan jugak minat nak kenal rakan2 dr dunia blog… :)

hopefully aku dah mencukupi syarat2 yang ditetapkan oleh en Ben kite…:)

34 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Nur Azila Ismail said...

melawat awak daripada blog BEN ASHAARI .

first time datang sini :)

salam perkenalan

murnimahyum said...

dtg dr BA...
salam perkenalan.... :)

Azza Firza said...

salam singgah, azzafirza di sini, 0n ur blog, keep in t0uch 0kay? nice bl0g u have, keep up bl0gging yawr! (:

micky eyqa said...

waa... gud luck ye..
salam perkenalan terjah dari blog abg ben

Laili said...

salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

mary ann ;) said...

salammm ;)
jengah dr segmen abg ben..
follow sini ya..sudi2 la singgah belog sy jugak

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)


follow ur blog :)

hasrul hassan said...

Salam singgah sini .. waaa .. menarik2 nih ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

MIMIE AIZA said...

jum memeriahkanya :)

eqlima ernie sufieza said...

singgah sini dr blog abg ben :)

kidin said...

salam singgah

nice blog.sila lah melawat blog saya pulak lepas ni kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

apai said...

singgah dan follow your blog.
blog yg menarik rajin ikut segmen en.ben.

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

suka cartoon said...

hai got ur blog from BA..nice to know u...

suka cartoon said...

hai gor ur blog fromBA..nice to know u..hope can drop by to my blog tu,...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam singgah dari blog BEN...
salam kenal juga.. :D



// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

Cik Mimie said...

salam kenalan dr cik mimie..^_^

Niesa said...

salam kenal2
http://niesalurve.blogspot.com/

secantikmanis said...

saya pun ada join
no 83
salam perkenalan
http://secantikmanis.blogspot.com/2010/12/video-malaysia-vs-indonesia-result.html

Gen2Merah said...

salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah
follower awak---> ke 66 (",)

[senandunghatiku] said...

Bw dr blog Ben..jom folo..

Matika said...

mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..

FaKArePa!n said...

saya dah follow sini.. boleh ke??

1mums1kidsdreams said...

1mums1kidsdreams.blogspot.com

Jemput bertandang ke sini

Ruby Republic said...

visited n followed...feel free to visit me too...

Blog Sasau said...

nice blog.
and followed.
visit my blog please.
http://blogsasau.blogspot.com

apisv2 said...

salam,
mengunjungi 500 blog dalam masa 24 jam;D
dtg dr blog abg ben;)

blog apisv2

QisAina_Kreatif said...

follow ler my blog.. boleh kan?

Firdaus Shah said...

dh follow

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Husna Alias said...

singgah sini :)

mcm ni lah said...

salam kenal ,. i follow you :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...