Nov 16, 2014

Jurnal Inspirasi Diri

Alhamdulillah dapat jugak buku ni..tq master Wan Muliani..bukan setakat buku tu, siap pen lagi..kalo tak menulis jugak, ketuk kepala sendiri jela…kasi ingat gitu!!

10245291_10205349137391028_4888937084818709964_n

excited ni dapat buku terus buka dan baca…terus terang bee bgtau, bee ni susah sikit kalo bab nak menulis ni…tak biasa…tapi bila fikir balik, takde org baca pun, sendiri baca aje..so, kenapa nak malu kan? lagipun, buat untuk diri sendiri

Setiap org ada kelemahan…sebab kita hanya manusia biasa…bee sedang cuba dan struggling nak ubah kelemahan tu…walau tak boleh ubah 100% dalam sekelip mata, tapi kita cuba buat slow2..lama2 inshaa Allah kalo niat kita baik, pasti jadinya baik jugak kan??

kat bawah ni bee nak share macamana cara kita nak guna buku ini…ye lah, kalo tak tau guna, nanti tak sampai pulak maksudnya…sama2 kita berubah untuk jadi insan yang lebih cemerlang dan berjaya..dunia dan akhirat in shaa Allah..aminn

Pasti ada yang tertanya2 dalam hati, macamana nak beli buku ni…buku ni ada kat kedai buku(ofcoz) kene pergi cari sendiri..atau bagi mereka yang terlalu sibuk untuk membawa diri sendiri shopping kat kedai buku, boleh cuba cari kat MPH ONLINE ni…order terus sampai rumah ^_^

Pssttt… Excited punye pasal lah ku terus update blog cite pasal buku ni…google2 dapat video ni plak..semoga berguna buat semua…in shaa Allah

alhamdulillah

1 comment:

Cik Iman said...

ooo macam best je buku tu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...