May 7, 2013

Collagen+ESP+Mealshake



The best combination...

Ni resepi awet muda,keanjalan kulit dan tenaga berterusan...

Kalo amik cukup ketiga2 ni,puasa pun bertenaga je...arini puasa...tgahari pergi ke bank jalan kaki,mmg lah tak jauh mana tp pkul 1 keluar,pkul 2 br smpai ofis balik..just pergi ke bank aje...panasnye cuaca..tp alhamdulillah masih bertenaga dan kulit tak rasa kering.

Lama tk update blog...bukan malas,tak sempat..dh lepas pilihanraya ni baru aje bleh bernafas sket..biasa lah,sblm pilihanraya,telefon ofis tak berhenti berdering..pelanggan yang datang pun berpusu2..kdg2 tak smpat nk makan pun..bersyukur sgt dipertemukan dengan produk yang bleh bantu bee untuk atasi masalah stress dan moody..dhlah tu,bekalkan tenaga berpanjangan lagi...alhamdulillah..

Baru2 ni bee dpt komen dari seorg kawan..die ckp buat ape makan collagen ni sume..natural je..takpe...bee tak marah pun..mmg ada org mcm ni...bee ckp kat die,bila usia dh nak masuk angka 3 ni,mcm2 masalah timbul..penat lah,kulit tidak sekata lah,sakit pinggang, lenguh badan..bee cuba cari product yang mampu milik,halal juga mendapat kelulusan kementerian..shaklee is the one..alhamdulillah

Kalo ada sesape teringin nak cuba produk.ni,jgn segan nak.contact bee

Saya Sabihah, (ID : 912422)
Pengedar sah shaklee anda
Penghantaran dibuat di kawasan kuala terengganu,marang dan kuala berang
Luar kawasan akan dipos melalui poslaju/gdex
0199897010 call/sms
0173740100 wassap/wechat

P/s : dptkan harga special tak mampu tolak dari saya untuk anda semua ^_^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...