Sep 7, 2010

Salam hari raya...

ntah laa nak cite ape...dah berhabuk dah blog ni...bukan ape..takde mood nak cite..tahun ni, aku tak de mood je nak raye..mcm2 dugaan ramadhan kali ni..takpe..aku tau, bahagia menanti aku nnt..kan?

ape nak cite ye?kuih raye?aku buat 2 jenis je..yang senang2 je bleh buat..heheh...cornflakes madu ngan almond london...adik aku plak buat biskut arab..cukup laa...buat ape byk2...mmbazir je kot...lgpun kdg2 biskut2 ni takde peminat sgt kat rumah aku..baik beli kacang2 je kan??

baju raye??hahaha..yang ni agak frust sket laa..kmungkinan besar cik hubby ku takde bj raye tahun ni...bukan taknak beli, mcmane nak beli..gaji die tak dapat lg..nak harap gaji ku yang tak seberapa ni??padan baju anak ngan baju aku je...hmmm...bonus pun kelam je tahun ni...biase laa..takde rezeki laa tu..kan??tp amat2 kecian cik abg aku...aku tanak tanye byk2 nnt mood tu hilang..dahlaa gaji tak dapat lg untuk bulan ogos, camera pun rosak...rumah pun tak berapa nak siap lg ni ha..sabo ajelaa...tak beraye mane laa aku kali ni..huhuhu

takpe..yang penting aku dan family masih bersama n hepi selalu...doakan kami bahagia smpai ke akhirnya...insyAllah...

k laa..aku pun dah tak tau nak cerita ape lg...byk yang tak best dari yang best kan??ape2 pun aku nak ucap
SELAMAT HARI RAYA buat kawan2 blog dan semua yang membaca ni...semoga ramadhan kita tahun ni diterima dan diberkatiNya...


SALAM AIDILFITRI DARI KAMI
SABIHAH + SAFWAN = ERYNA FIRZANAH

2 comments:

oneyani said...

huhu sedih pulok dgr citer kakbie..xpe sabor..semoga kita mendapat bagahia itu nanti..huhu

Sabihah said...

insyAllah...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...