Sep 1, 2010

...GIVEAWAY FOR HEALTY 2010...



Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN

50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-
Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnya anda akan :
- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 begin_of_the_skype_highlighting              019-7332577      end_of_the_skype_highlighting (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL : dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir
####################################


penah pakai dah ni...saje nak try2..mane tau ade rezeki kang...
kalo nak join, klik je pada banner tu ye??^_^

6 comments:

D'Nur Boutique Online said...

GOOD LUCK TQ

Sabihah said...

TQ...insyAllah kalo ade rezeki..mane tau...heheh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya
http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

_ettyEzudin_ said...

B, ape nih???1st time nih jenguk blog B...

Sabihah said...

etty, ni mcm contest jugak laa..tp bukan contest..giveaway..kalo ade rezeki, dapat laa benda ni kat b..kalo nok tau lebih lanjut, cuba click kat banner tu..mesti phm...ehehe..bc kat blog tuan punye..ok?

M a W a D D a H said...

bie ade blog?? hehehe..first time datang...jom la jengah blog aku..hehehe...

btw gud luck bie..moga menang..chaiyyokk!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...