Jun 12, 2014

Testimoni VIVIX!!!syokk wooo

Pernah bee cerita,cikhubby sgt liat makan ubat...hihi...selepas beli beratus2 vitamin untuk dia dan perlukan kekuatan mental setiap kali nak suruh dia makan tablet2 tu semua,akhirnya bee buat keputusan nak belikan dia VIVIX

Mcm magic, sejak amalkan bee BAGI cikhubby makan VIVIX, sakit pinggang yang kadang2 atau jarang2 rasa tu,hilang sepenuhnya..siap dapat kulit yang lebih mulus..jeles bee pegang tangan dia..kalah tangan ai tau!!!

Paling menarik, balik dari National Conference Shaklee yang diadakan di Sunway Pyramid KL, terus gerak balik ke kuala terengganu...bukan sekadar tenaga dia lebih dari biasa, bee yang demam sebab berjalan jauh dan kepenatan...padahal cikhubby yang drive..bee tido je dalam kereta...cikhubby tak penat langsung...tak demam dan langsung tak selsema...wahh, sgt bersyukur..ALHAMDULILLAHHHH....nampak gaya,lepas ni boleh bermanja lebih laa..opsss :P

Lebih menyeronokkan bee, sekarang dah tak perlu paksa cikhubby makan VIVIX..setiap pagi,sebelum gerak kerja dia akan buka fridge sendiri sambil pegang sudu...makan sendiri je..terus rasa "SENANG KEJE AI"...^_^

Mahal ke VIVIX ni?mane ada kalo dibandingkan set kesihatan dalaman yang terdiri daripada VITALEA, B COMPLEX, VITAMIN C, ENERGIZING SOY PROTIEN ESP, OSTEMATRIX, OMEGAGUARD...satu set tu hampir hampir rm600 tau...VIVIX ni cuma rm475 je sebotol...dahlah tu..tahan lebih 2bulan tau...nampak je kecik botolnya,tapi khasiatnya TERBAIKKKK!!!

IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, TRY ILLNESS
^_^
0199897010
0173740100
--
Sent from my Android device with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...