Mar 25, 2013

Warkah buat kekasih #2

Abang...
Mula2 kita sekadar kawan biasa je kan?seronoknye masa tu...takde masalah langsung..msg2,calling2..syg keje abg pun dh keje...ofis syg nak buat family day kat redang,cepat2 syg propose buat kat chalet mak sedara abang..kan?

Ingat tak kita g pulau redang tu?sayang dok pernah smpai pulau redang...sayang smpai dengan abang..2 hari kat redang,seronoknye..kan?org lain pergi snorkling,kita duk mandi kat pantai chalet tu je..hihihi...saje cari alasan nak berdua..tp sebenarnya abang mabuk laut kan?hihihih...ingat tak abang?

Betul lah org ckp,org lelaki mmg susah nak ingat benda2 kecik gini, tp sayang cuba ingatkan sentiasa..supaya kasih dan sayang kita tak tenggelam dek masa..sentiasa segar dlm ingatan syg...smpai ke hari ni pun,sayang tak lupe macamane dugaan yang kita hadapi dulu sebelum bergelar suami isteri..smoga semuanya masih dlm ingatan abg juga...^^

P/s : senyum sorg2 bila ingat balik kisah dulu2...^^
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...