Mar 18, 2013

Warkah buat Kekasih

Wan Mohd Safwan Wan Razali...

Syg masih ingat pertemuan pertama kita. Kita sama-sama praktikal di sebuah consultant company. Masa tu kita masih lagi belajar. 2minggu duduk setempat langsung tidak bertegur sapa. Abg malu orgnya. Syg aje yang bising-bising. Ingat tak?

Syg di johor, abg di shah alam. Kita masing-masing ada kehidupan sendiri. Panggilan pertama dari abg buat syg tertanya-tanye "apehal mamat ni tetiba call aku". Tetap kita berbual mcm biasa. Tapi sekali tu je abg call syg kan?

Tamat je pengajian di UTM, abg pun abis di UiTM, kita masing2 dah berkerjaya. Syg dh tak berteman ketika itu, tp abg tak pulak syg tau. Kebetulan birthday kita lebih kurang je, syg yang mulakan dulu ucapkan birthday abg. Kemudian kita mula berbalas sms. Dari "selamat pagi" sehinggalah "selamat malam. Mimpi indah-indah". Ntah berapa ribu sms kita masa tu. Tapi henpon masa tu tak bleh simpan byk2 sms,kalo tak,ofcoz syg simpan semuanya. ^^

Dating pertama kita,ingat lagi tak? Pizza Hut. Abg dpt gaji pertama. Seronoknya masa tu. Kan? Makan-makan tanpa ada apa2 perasaan lain pun. Sekadar kawan. [Dalam hati hanya Allah yang tau.. (^__^)]

P/s : kita sambung lain hari laa plak bleh?
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...