Nov 24, 2010

' CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah .. '

image[2]

hahah…saje je join benda ni…aku ni jrang2 bertuah..tp takpe laa…skadar untuk tambahkan kenalan, ape salahnya…kn??

aku kalo bab hadiah2 untuk lelaki ni selalunya fail…oleh sebab aku ni tak byk duit, selalunya aku bg coklat je…jd untuk en ben ni, aku ingat nak bg coklat jugak laa…sbbnya?sbb dia ni sweet..baik laa…tak kedekut ilmu…hehehe…

chocolateSekadar hiasan… 

tu jelaa kot…pilih laa saya en ben…sape2 yang minat nak join..meh laa…

6 comments:

Hishyamuddin said...

salam..
good luck!!

M a W a D D a H said...

gud luck bie..bestnya kalu aku dpt gak coklat tu..hihi

Queen F said...

wahh sedapnye!! nak jugak!! :D

wannurfazrini said...

nak jugakkkk!

BEN ASHAARI said...

TQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Sabihah said...

:)
hishyamuddin & mawaddah :tq2...hehe

mawaddah,Queen F & wannurfazrini : nak jugak ker?simple2 je.nak bg yang mahal2 tak bleh...heheh

En BEN : sudi ke terima nih?hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...