Nov 7, 2010

Exited and Happy...^_^

sblm2 ni aku penah ckp yang aku amik produk shaklee kan...yang pasti, aku still consume vitamin2 tu sume...cuma bezanya, aku ni bukan seorg yang suke mkn vitamin..haha...kepada kak hasmah jgn marah sy tau..sy mmg mcm ni..arini mkn, esok tak, lusa makan, hehehe...sbb tu result yang sy dapat, selalunya kadang2 ok kdg2 tak..hahah....

cuma, aku terperasan something baru2 ni...ms bulan pose aritu, aku ada beli laa vitamin ni, nak jdkan cerita, tak abih laa makan(ampun akak....)heheh...pastu, tersimpan rapi laa vitamin tu sume..yang aku habiskan cuma ESP dgn Performance Drink...sbb aku suke rsnya...:) pastu kan, minggu lepas, cik hubby ku bising...kenapalaa tak habiskan vitamin2 ni sume...beli kemain lagi tau...habiskan nye tanak pulak...so, aku pun buat muke kiut laa(kiut ker??hahaha) dgn selamba jawab, nak mkan laa ni..lupe nak makan..boleh ckp lupe plak kan...hehehe....

bukan itu yang nak citenye, point pentingnya, aku perasan, bila aku makan tu, eryna tak meragam mlm2...sekali je dia akan bangun untuk menyusu skrg ni...kalo tak, sejam/2jam sekali mesti bgn nak menyusu...hmmm...pagi2 pun dah tak mengamuk2 kalo die bgn aku takde ditepi...hmmm...bile dipk2, br aku tau..itu rupanya penangan vitamin2 tu sume...eryna kenyang minum susu...jd, aku buat keputusan, aku nekad, aku nak amalkan makan vitamin tu...dgn tak berfikir panjang, aku terus order full set suplement set B dari kak hasmah...arini dah smpai vitamin2 tu sume...happy n semangat...hehehe....

sorry meja aku ni berselerak sket...tp exited punye pasal, tak kire..nak letak jugak..hehehe...

k laa...nk smbung keje...byk keje hujung2 tahun ni...hmm...tp best bile consume vitamin ni, tak stress..aku baru perasan sume ni...TQ kak hasmah, TQ all...^_^

2 comments:

IbuHakimHaikal said...

Salam Sabihah...lps ni mkn vitamin kene ISTIQAMAH tau..hehe.. ;)

Sabihah said...

hehe...insyAllah... :)TQ ye akak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...