Dec 27, 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN

banner-ben-3[5]

jawapan untuk soalan no 1

10 - http://jantankeparat.blogspot.com(mari kenal blogger baru)

100 - http://aainaa4a.blogspot.com/ (saya blogger penang)

200 - http://safiyahezora.blogspot.com/ (chanteknya jadual class aku)

300 - http://sweetdyba.blogspot.com/ (500 blog)

500 - http://symuzzamir.blogspot.com (500 blog)

jawapan untuk soalan no 2

aku ni budak baru belajar jugak…nak komen pun tak pandai tp best jugak baca entry2 saudara roy kite tu…sbbnya bahasa yang digunakan adalah bahasa biasa percakapan didunia sebenar…maksudnya bukanlaa bahasa yang susah nak paham…kata org friendly user laa(betul ke penggunaan bahasa aku nih)…salam kenal buat saudara roy

2 comments:

iamzulfadli said...

salam. di dunia sebenar gua tak ganas. gua sopan santun, bahasa gua dan lu ni , macam bahasa rapat2. bahasa kawan-kawan, correct me if im wrong. ahahahhahaha. Salam kenal juga :)

Mr. Swift said...

Hye, bagus blog ni and followed anda!
Nanti jenguk-jenguk la blog saya pulak tau kalau free. Teehee. :)

Latest Entry - http://negative46.blogspot.com/2010/12/dalam-hati-tanam-azam-nak-buang-tabiat.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...