Jan 6, 2011

PB

sape tau ape benda ni??ye betulll…itulah premium beautiful…aku teringin weh nak pkai PB nih…teringin beno2…tp ongkosnya belum ada…kalo ada pun, dah ada komitmen lain…camane tu??

aritu cik hubby ada ckp, kalo aku bleh kurus, die nak bg hadiah…so, aku pun biasalah…cr pasal kan??balik keje smlm, aku tanye die

aku : abg, kalo i kurus, u nak bg hadiah ape?

cik hubby : ape2 aje asalkan tak lebih dr RM5k

aku : wahhh..bestnye…bleh tak duit tu bg i dulu sparuh…nnt kalo dah kurus, lg sparuh cr laa hadiah untuk i..bleh??(dengan muka comel nih…hahaha)

cik hubby : nak buat ape??

aku : i nak beli brg laa..brg ni akan bantu i untuk kurus…

cik hubby : ape??

aku : adalaa…

cik hubby : ckp dulu ape…

aku : takpe laa…(merajuk terus)

cik hubby : tanak bgtau sudahh…

stop disitu…cik hubby aku ni, mmg tak percaya dengan korset tau sbb dulu, aku dah penah beli korset2 ni..cuma aku beli yang harga murah je. dlm RM200 gitu…yang mula2 aku beli sblm kawen…pastu aku beli lepas branak….cik hubby kata tak menjadi…

so, aku tak bleh ah ckp aku nak beli ape..mmg die tak kasi punye…melainkan, aku beli dulu dgn duit aku…hahaha…duit aku?mane nak adaaa….pastu, tak puas ati lg…lepas makan malam aku ckp lg…

aku : kalo u xnk bg duit tu, tkpela…cuma bleh tak 2 3 bulan ni, i tanak u kaco duit gaji i?i nak simpan…bleh??

cik hubby : nak beli ape nih??

aku : adalahh…

cik hubby : nak pegi slimworld ker?takyah laa..kalo jd pun, mesti naik balik punye…

aku : bukan nak g slimworld… :(

cik hubby : abih tu??

aku : takpe laa…mls ah ckp dgn u..tak paham2… :( (merajuk lg)

cik hubby : mcmane nak phm kalo tak ckp..kelakar laa u ni…

aku : takpe laa….takpe laa….

sedih tak cite aku?terpaksa simpan dulu hasrat nak ber PB nih…sabo2…kalo aku preggy no 2, aku nak jugak PB ni…tak kireeeeee

p/s : kdg2 kalo ada benda yang kite nak sgt2, smpai termimpi2 dibuatnye…huhuhu…

8 comments:

wahida said...

mmg boleh bg slim betul ke ni? kalau ye, saya pun nak try jugak..

fadhdeela said...

kita dah ada tp xpakai sbbb susah nak membuang!!! leh terkencing dlm sluar!! hihihi tp hasilnyer memuaskan kalo pakai ari2..

im following u :P

Jom singgah: 2011..Rumah Baru!!

Sabihah said...

betul wahida...sy ada kwn yang pkai dan bjaya...yang penting kene pkai 8jam sehari..jgn tinggal...

fadhdeela..ye ke?my friend ckp, die takde laa smpai cmtu..huhu...

fariha said...

sy tau PB tu ape.hehe!
sy dh pakai pas bsalin lu. dan result nye..
jeng..jeng..jeng..
xmo ckp tp nk tayang depan bee kasi bee jeles!hehe..
org ade jual pb gak.leh byr ansur bln2.
bee gune no sama lg ke?nnt org sms no br org..
if interested just reply my sms..
nnt kita diskas lg..
for those interested nk pakai PB byr ansur pn bleh email ur phone # at fariha.sulaiman@hotmail.com

p/s: bee, sori teriklan kt blog bee lak.

Sabihah said...

fariha...

kamu sentiasa lebih bertapak2 dihadapan aku...hahaha...aku nak pkaikan eryna CD, kamu pun jual...aku nak beli PB, kamu pun dah pakai...ape nihh...

contact aku cepat tau...aku xde no br ko...:))

Sabihah said...

sorry..tetiba ter 'over' exited laa plak...hahahah

fariha said...

cik b..
ape rase dh pakai skang?
jgn termiss plak..usaha tangga kejayaan.
beuty is pain dear ;p

Sabihah said...

mane ada pain fariha...5hari pkai rs ringan je tubuh..takde miss lg stakat arini..kawan2 ofis pun tegur, badan nmpak tegak dan bergaya..(wah..wah...msuk bakul angkat sndiri nampak)

kalo tanye perasaan, hepi laa fariha...TQ tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...