Mar 6, 2011

4hb Mac…

kalo korang keje di terengganu, tarikh ni tiap2 tahun adalah cuti..y?sbb itu adalah pertabalan sultan trg..jd setiap tahun adalah cuti…

ape yang best sgt sbnrnye dgn tarikh tu ye?birthday my dad..hahah…my mum punye bday plak pada 5hb Jun…slalu jugak laa tarikh 5hb jun tu cuti sbb biasanya sbtu pertama bulan jun kan cuti birthday agong..so, slalu laa my mum ngan my dad banding2 pasal ni..slalunye mcm ni laa ayat diorg

dad : masa birthday ku, ku bagi cuti pada sume rakyat trg…biasa laa…(dgn muke yang mengada2…)

mum : elleh..masa birthday cik, satu malaysia cuti ape..dok bising pun…

hahahaha…mmg klakar ok..stiap tahun, mmg akan keluar perkataan2 sperti ini…walau stiap tahun benda sama je yang keluar dari mulut diorg, tp diorg tetap hargai dan jawab dengan senda gurau…means…bahagia masih bersama mereka(alhamdulillahhh…) ^_^

tahun ni, Lan(my bro)open table pada tarikh bday my dad…niat dihati nak pegi makan ikan bakar, tp sampai2 kat kedai, ikan tak byk yang best…yang ada ikan merah, ikan kerapu je…so, amik 2 ekor..ikan merah bakar n ikan kerapu masak 3rasa…ni gambar kami masa tu…sorry sbb tak byk gmbar…masing2 sibuk nak makan…aku amik mane2 yang smpat je… ;p

mac2011 031ikan kerapu 3rasa…balik baru perasan gmbar ikan merah bakar takde..huhu

mac2011 033cik hubby makan…^_^ 

mac2011 034 happy birthday my dear dad…

oleh kerana aku, my mum n my bro(yang blanje) tu duk sebelah lg satu, takde laa gmbar kami2…eryna pun tak masuk gmbar…my mum yang pegang eryna..cucu sorang laa katekan ;p

anyway…smoga kebahagiaan sentiasa milik kami sekeluarga…:)

p/s : ku adalah panggilan kami adik beradik untuk my dad…cik plak untuk my mum…^_^

3 comments:

Gen2Merah said...

seronok makan bersama2 keluarga kan..

Gen2Merah said...

seronok makan bersama2 keluarga kan..

Sabihah said...

mmg laa seronok..bukan senang nak berkumpul gini..ni pun adik yang pompuan tu takde..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...