Mar 31, 2011

bukan kedekut…cuma tanak membazir…

entry sblm ni aku duk pk2 nak beli susu ape kan untuk eryna…ada bdk2 ofis ni duk rekemen susu anmum laa, friso gold laa, pediasure laa…mamex gold pun ada…
dulu, aku dah penah beli mamex gold..last2 aku buang je sbb tamat tempoh…eryna tanak minum…ape perasaan bile tgk bnda yang mahal dibuang gitu je…aku bukan kedekut ok…cuma rs membazirnyeee…kan??
lepas difikir2, pegi laaa kedai tghari td…cr2 susu yang seswai…call Sya , tanye die sbb seingat aku, anak die pun mengalami masalah yang sama…pastu die yang suggest aku beli lactogen…sbb safi(anak sya) penah minum jugak susu lain…sume tak jd..lactogen je ok…tp ye laa…lain org, lain perutnye…lgpun aku pk, kalo eryna tak bleh minum, at least, bleh jugak aku sedekah kat Sya…hehehe
jd, arini eryna minum lactogen…tgk laa macamane plak lepas ni…hopefully die dapat terima susu ni…klo tak jugak, pencarian masih akan berjalan…apa leh buat…terpaksa buat cmni laa…try and error kan??
p/s : teringat time nak cr puting susu masa mula2 nak ajar eryna minum susuibu pkai botol…huhuhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...