Mar 20, 2011

DUGAAN PAGI AHAD..

aduh…sakit nye dada aku tahan sabar pagi ni…dah laa cik hubby tak sihat lately…semalam baru bleh bgerak ke sana sini…kalo tak, duk rumah je…(berkat PB jugak laa..-yang ni nnt aku cite kat entry lain)
pagi ni aku nak cite hal lain…korang sume pasti biasa tgk org jual barang2 melalui akaun FB kan?aku pun selalu jugak usha barang2 melalui FB ni..ye laa, org keje mcm aku, pastu duk kat sini, tak byk pilihan barang2..nak g jauh2 beli, rs mcm tak berbaloi..aku lebih suke beli online…ye la, ape laa sgt byr kos penghantaran..kalo pegi, minyk kete dah byk mane…makan lg, tempat tinggal lg..so, buat ape nak susah2 kalo ada cara yg lebih senang..ye tak??
nak jd cerita, aku berkenan laa satu kain cotton ni…jual dlm FB laa…aku duk usha 2 3 hari dah…berkenan gile…harga dia RM120 sepasang…lepas bincang2 ngan cik hubby, aku nak amik la 5-6 pasang…aku pun PM laa dia tanye available ke tak lg kan…
bile dah ada 2 3 kali reply msg tu, aku pun confirm laa amik 4pasang…die pun bg harga kurang sket laa dari harga asal..aku ngan cik hubby mmg setuju dah dgn harga yang die letak..mmg nak amik laa baju2 tu sume…
ari khamis baru2 ni aku pun confirm booking 4pasang baju tu…semua skali dlm RM400…termasuk hrga pos…lepas aku dh confirm sume, kawan ofis aku bgtau, ada satu website ni jual baju sejibik yang aku nak dgn harga lg murah…aku pun msg die balik, bukan msg bgtau aku tanak beli…ni yang aku send
1-1 nampak tarikh tu??17/3/2011 jam 13:34, pastu aku msg pkul 16:45
ni jawapan die
2 tgk tarikh die reply…tak smpai 20minit pun, die dah msg ckp die dah jual kain tu kat org lain…mau tak hangin aku satu badan…aku bleh sabar lg masa tu…pagi ni aku msg benda ni
3 see…bleh die kata die cuma bleh pegang booking untuk 2hari pastu tak smpai sehari pun die dah jual kat org lain…sakit tak ati aku?sakit tak??sakit wehhh…lepas aku reply yang last tu, die terus delete acc FB die..ada aku kisah??org jual barang, ko pun nak jual barang…aduhh..sakit otak aku mcmni…
dah laa…aku nak rehat kan otak sket..sakit ati, sakit mata, sakit otak…SABAR AJELAAAA
p/s : knape korang tgk takde gmbr n takde nama kat akaun FB tu, sbbnye die dah delete dah akaun tu…delete serta merta…suke hati hang laaa…ADA AKU KISAHH????

2 comments:

Woofer Storm said...

akak kita ni panas la,sbr ye kak.tapi mmg mhl la charge dia tu,kira sepasang memang nmpak cek darah pun.ermmmm

Sabihah said...

huhu..takpe laa..dah redha dah...harap2 tak kene lg lepas ni...heheh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...