Mar 12, 2011

org sibuk..dia pun sibuk..

cerita arini bersambung dr cite semalam ok...

oleh sbb byk pulak mbeli baru2 ni, takkan nak letak atas lantai je kan?tpksa laa aku beli meja untuk letak sume gajet2 tu sume...lepas 2 hari round2 kuala terengganu ni, kami buat kputusan untuk beli kat giant je..sbb affordable n praktikal laa kalo beli pun..heheh...

mcm biasa..mula2 kite tgk gmbr sblm

amik ko..pening menengokk...

tak payah tgk byk2 laa gmbr sblm ni..sakit mata je kan?hehehe...ok, skrg ape bleh kite buat??ye betulll....amik screwdriver...mula jalankan misi....^_^

eryna dan screwdriver nye...heheh

mula2 bawah dulu...

atas plakkk...

alamakkk...tak sampai laa umi... ;p

ini laa rupanye bile dah siappp...

exitednye dieeeeee...hehehe

ni gmbar dah siap pasang...nmpak eryna??still tak puas ati ke sayangg..heheh

eryna..eryna...tak tau laa umi nak ckp ape lg...sabar ajelaa ye...hehehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...