Apr 20, 2011

wordless wednesday

jom tgk ape yang kami jumpe…
kami ke pizza semalam…dlm tv asyik laa dok tgk iklan pasal 50% off kat pizza hut kan…ni laa promosi nyeee
1
setiap ari lain2 yang offer..pastu ari minggu takde ye…oleh sebb aku g semalam ari selasa…
2 5
meatball bolognaise yang besttt…
6 eryna nk minum mcm org besar dowh…
4 cik hubby sabar melayan mek kecik…
8
7
10
9
last but not least….
3 kami yang berbaju sama…^_^
p/s : arini nak bukak puasa makan ape plak yerrrr…

4 comments:

Imaan09 said...

dear..betul ke 50% off ni..sana-sini dengar pasal ni. ada terma n syarat ke..atau minimum purchase baru dapat beli 50% off??cer cite..cer cite :)

Sabihah said...

betul 50%..cuma ada hari2 nye laa...arini pizza jenis ni...esok spegeti plak...gitu je...^_^...pastu sorg customer cuma bleh order yang half price tu satu je...jd xbleh laa order lelebih...pastu khas untuk dine in sahaja...hujung minggu(sabtu ahad) non ado yer...^_^

p/s : mcm jd promoter pizza hut je...hahaha

waniewadec said...

sedap ke? lama dah tak makan pizza last skali makan yg banyak cheese tu...rasa muak plak

oshin-jamel said...

waaa...bestnye.......!!!!nyum².....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...