May 2, 2011

kepenatan di hujung minggu

blogwalking lg gamaknye arini….
kalo org lain, cuti bleh jugak rehat2..aku??
sibuk2…hujung minggu je masa aku nak berjalan ke rumah mertua dan rumah mak aku…jd,hujung minggu aku sentiasa padat..hujung minggu pun kuo pagi balik malam jugak…mcm ari keje jugak laa..beza nya, kalo keje before 8 dah kuar…balik pun before 8…kalo weekend, kuar after 8, balik pun after 8 jugak laa kan??hahahaha
tp dlm banyak2 hujung minggu, kali ni aku paling penat…penat mcmane ye??lansung takde masa duk rumah..balik adalah nak tido je…mcamano??sabo ajelaa….
bangun pagi ni..dah isnin ke??aduh…tak puas tido lg ni… :((
arini keje sekadar keje…takde semangat dowhh…hmmmmmm
aku pun dah tak tau ape yang aku merapik…nak blogwalking lg laa arini…jom join aku terjah blog kawan2..^_^
p/s : lupe nak bgtau, aku keje di terengganu..bagi sape2 yang tak tau laa…jd, arini dah keje hokayy…huhuhuhuhuh

4 comments:

umialya said...

selamat bekerja

kechixx said...

kerja elok2 dear;)

Pembawa_Wacana said...

kerja rajin-rajin...hehe

Sabihah said...

huhuh..sabo ajela.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...