Jun 13, 2011

birthday party??

jgn tak tau, birthday eryna is around the corner…niat2 dihati, nak bg laa giveaway kat kawan2 yang sentiasa memberi semangat kepada aku untuk berbelog…hehehe..pendapat plsss…

10hb june baru2 ni, adalah birthday my big boss…so, dengan best nye, semalam kami2 staf2 yang sayang sama bos, membeli kek kononnye nak buat surprise…tp takde laa surprise sgt pun..hehehe

2 sekali beli 3 bijik ko…heheh…ape bleh buat..adik beradik rmai…

stiap tahun, kami mesti sambut…kami di ofis ni dah macam satu family…bukan ape, bleh dikatakan kebanyakkan masa sedar kami adalah di ofis…yelaa..balik rumah je, dah malam…pastu, tido…bgn je tido, pegi keje plak..weekends pun kadang2 berada di ofis…sabo ajelaa…^_^

3 sebahagian dari keluarga anjung ikhtisas..^_^

kadang2, biasa laa adik beradik bergaduh..adat laa kan??sedangkan lidah lg tergigit..hehehe…cuba teka..mane satu bos aku??

1gmbar diatas…rozieYAYA azura…aida…aku…^_^ 

p/s : nak buat birthday party untuk eryna ke tak ni??buat kat rumah ke kat taska??aiyooo…

4 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh..nk jugak kek... btw Happy birthday !!

misscha said...

kalau misscha jd boss mesti teerhaaruu gile....

Sabihah said...

SoLy SoLicious : sila2 amik...pilih2...hehehe

Sabihah said...

misscha : :) harap2nye ada laa bonus lagi tahun ni...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...