Oct 28, 2011

Long weekend



Haishh...pnjang cuti weekend minggu ni..rabu cuti deepavali...rasanya belum terlambat kot aku nak ucap happy deepavali kepada mereka2 yang menyambutnya...aku smpai takde masa nak diluangkan bersama blog..sibuk sket..hehehe...cuti tak semestinya tak keje...^^

Hari khamis plak aku amik cuti sbb kazen kawen...seharian duk rumah makcik...kalo tak disebabkan ada kerja kawen, takdenye nak bkumpul semua satu family besar ni...jd,amik peluang berkumpul dan berkongsi cerita...sehari terasa tak cukup...^^

Hari ni pulak,pagi2 mengemas rumah...seperti biasa...sepagi dihabiskan untuk vacuum rumah..lipat dan simpan baju..basuh baju...masak...hujung minggu barulah ada mood nak masak best2...hehhe...^^

Sepatutnya arini aku ada jemputan kenduri lagi...tp mcm tak dpt pegi je...penat semalam n pagi ni buatkan cik hubby malas nk gerak ke mane2...lagipun hujan dari pagi lagi ni...sorry laa buat kawan ye...bila cuaca tak merestui dicmpur plak kepenatan, penyakit M pun melanda...aiyyoohh

Tahniah buat biras aku yang selamat melahirkan baby boy yang comey...tak sabar nak jumpa baby lagi...tu gambar babynya...aku cuma bleh tumpang gembira aje...eryna tgk baby pun geram je...tanak balik aritu..siap ckp suruh bawak balik baby tu...hahaha...eryna ohh eryna...

P/s : kalo berenti hujan ni karang,nk g tgk baby lagi laa...^^

2 comments:

Miss Nadya said...

sama...nad pon dapat cuti panjang..seronok..:)

new entry ::

Review Real Steel ツ

new entry :: Photoshoot ツ

Sabihah said...

^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...