Jul 19, 2012

Bosan sungguh...

Oleh sebab ari ahad ni trg cuti,keje arini rs malas gile...padahal kejenye cuma tunggu panggilan telefon aje..pelanggan arini pun takde laa ramai sgt...so,bosan sbb takde pelanggan dan hati perasaan segalanya laa dah ada kat rumah...hehehe

Elok jugak aku jalan2 'rumah' kawan2...tunggu jap ye...jap lg aku smpai...hehehehe



Budak kecik ni tak g sekolah arini...mentang2lah achik die ada balik,semalam tido rumah mak aku,terus pagi ni tak g taska...takde org nak tolong marah,naik minyak laa budak kecik tu...aiyooo...

Semalam...

Umi : eryna,tahun ni eryna puasa eh?susu je bleh minum..nasi tak bleh makan...ok ke x?
Eryna : ok (smbil angguk2 kepala tanda paham)

Agaknya paham ke die bile aku nak ajar puasa ni...nak ajak g solat terawih pun rsnye bleh kot..die dh besar..tp mak aku plak tak kasi..katanya takut ganggu org lain nak solat..betul jugak kan?tp ntahlahh...abih tu,bile laa aku bleh g solat terawih kat masjid ni..tahun lepas pun buat kat rumah je..sabo ajelahh...

P/s : kan senang kalo ada org sanggup jg eryna kat rumah time aku g solat kat masjid...die bukan nakal sgt...just nak teman tido je pun..huhuhu

1 comment:

Daddy Ziyyad said...

sakan ya bercuti 3 hari straight kat Tganu..hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...