Nov 11, 2013

Tonik Ajaib Shaklee!!! VIVIX !!!

Assalamualaikum...

ok, kali ni bee nak share tentang promosi NOVEMBER 2013 yang best!!! setelah 3 hari mentelaah, semakin baca, semakin mendalami ilmu Vivix™, makin bee rasa nak beli satu set untuk diri sendiri...tak sabarnyaaaa ^_^



Tengok gambar pun, dah rasa terliur kan?ok, jom tengok apa ingredient dalam Vivix™ shaklee ni

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Apa itu polifenol ni? Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix™ begitu unik.

wow....terus rasa ungu je pandangan kan?tapi memang ungu pun warnanya..rasapun masam-masam manis gitu...sedappppp...


Jom tengok pulak apa khasiat Vivix™ yang jadikannya produk hebat dari shaklee

Vivix™ cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
  • Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix™ membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix™ sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

  • Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix™ membantu menguatkan sel tubuh.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. 
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Apa lagi yang ditunggu...inilah masanya untuk mencuba tonic ajaib Shaklee ni..kenapa perlu beli waktu promosi???

Yang pasti, waktu promosi lah harga menjunam turun. Harga yang tak mampu tolak, malahan Bee sendiri pun tak boleh nak tolak ^_^ Jangan segan untuk SMS/Call/Whatsapp Bee untuk tahu apa yang bakal anda dapat bila membeli dengan Bee

0199897010
0173740100
Sabihah
Pengedar Sah Shaklee Anda
COD Kawasan Kuala Terengganu Dan Marang
Diluar kawasan, akan dipos melalui Poslaju

^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...