Oct 31, 2019

Bismillah

Assalamualaikum. Hari ini hari terakhir bulan oktober 2019. Setiap tahun pada bulan oktober sememangnya bulan yang terlalu banyak kenangan. Sebabnya kami (akak dan suami) lahir pada bulan yang sama cuma tarikh dan tahun yang berbeza. Jadinya setiap tahun kami akan sambut birthday bersama2. Takde lah istilah surprise sebab setiap tahun kami sambut pada tarikh yang sama sahaja




^_^

Jimat masa, tenaga dan duit. Semakin dewasa, semakin simple sambutan kami. Kalau dulu, ada kek2 juga. Sekarang sekadar makan2 dikedai je. Macam tahun ni, kami sambut di Seoul Garden Kuala Terengganu.




Alhamdulillah. Masih diberi kesihatan yang baik untuk beribadah kepada Yang Maha Esa.



Kami masih bertiga. Alhamdulillah. Walaupun sesekali teringin bila tengok kawan2 asyik mengandung dan beranak, tapi kami tetap bahagia bertiga. Alhamdulillah. Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk kami

Untuk tahun ni, kami cuba sedaya upaya untuk menjadi pengunjung masjid. Yelah, semakin bertambah tahun, semakin bertambah umur. Lagipun, kami takde anak kecil. Anak yang ada ni pun dah 10 tahun umurnya. Dah boleh ajar dia masuk masjid, in shaa Allah

Cukuplah kot untuk permulaan. Dah lama tak menulis. Idea pun belum banyak lagi. Hihihi

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...