Mar 19, 2010

My dear Eryna 9th Month

sedar tak sedar, Eryna dah masuk 9bulan...kejap je kan?mcm baru je smalam tgk die blaja nak meniarap..arini dah mula dah panjat2..hmm...mcm tak caye pun ade...hehehe

eryna meniarap pd usia 2bulan..for me n family, awal laa tu...tak masuk 3bulan, eryna dah bleh guling2...bygkan ade skali tu, pnye laa umi ni lalok, tido atas katil dengan eryna, pastu, pg tu dlm pkul 4 cmtu, bgn nak pump susu, lupe nak letak bantal sblah die..skali die guling2 jatuh katil..bimbang sgt ms tu..alhamdulillah, takde pape..benjol pun takde tau..cuma die nangis je skejap...tu laa, org tua2 ckp, bby ni kalo jatuh ke ape ke, malaikat sambut dulu..ye ke??agaknya laa kot...takpe laa..as long as die selamat, ckup dah umi rs..heheh...

masuk 4bulan eryna dah pandai jd 'askar'...hehe...tp tak lame askar die...5bulan tu dah merangkak dah...huishh...ni laa die start nak panjat2...bimbang sebab kdg2 kita pun, nak tinggal die kat ruang tamu ke ape ke, skejap pun takut...hehe...eryna...eryna...

semalam die dah masuk 9bulan dah...hm...dah besar dah anak umi..heheh...




tgk tu...dah nak bwk kete dah..heheh


hambik ko..hehehe...

4 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

cutenye senyum galak dia tu.

Sabihah said...

cute?alahai...penat umi nak melayannya..

mamashazura said...

thanks jadik follower kiter...minta izin nak link blog umi eryna di blog kiter yek...

Sabihah said...

boleh...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...