Mar 8, 2010

why me go blogging??

first of all, aku ni bukan suke sangat nak bercerita...tak pandai nak menulis ni..tp kenapa aku terbuka hati nak berblog ye??

    ni sume pasal cik yani ...budak ofis aku tu..ari2 tgk die update blog..teringin laa jugak tp tu laa...tak tau jugak nak cerita hal ape...takpe laa...saje je...menulis untuk kepuasan diri...bercerita tentang kehidupan masa skarang...aku tak terniat pun nak blog ni untuk menyakitkan ati org lain...aku berblog untuk diri aku sendiri...jd, kalo ade mana2 perkataan/bahasa aku ni yang terkasar aku nak mintak maaf laa awal2..bukan terniat dihati ni...

    sorry darling, gmbar kamu byk dengan mkanan..heheh

    ha, sebab kedua aku nak jugak ade blog ni pasal aku nak berkongsi cerita pasal anak aku yang menjadi kesayangan aku n suami...juga tentang keluarga aku yang tidak seberapa...hopefully family aku tak kisah aku bercerita ni..tp jgn salah paham, bukan sume benda bleh cite..hehehe


    lainnye..mungkin sbb aku dah mula bosan dgn diri aku yang same je everyday...aku nak cuba ubah diri aku yang buruk2 tu, kepada yang lebih baik..insyAllah...:

    hmmm...gmbar ape lg nak letak yer??heheheh...ni pun bleh laa...hahahah

    No comments:

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...