May 31, 2010

monday blue...

ntah kenapa, arini terasa sgt rindu dekat eryna...eryna skarang dah mula bertatih2 nak jalan...hehe..nakal tgk everytime die cuba jalan...slow2 je..takut jatuh...tp kalo dah jatuh, tak serik2..still bangun n jalan lg...really enjoy the moment with u dear...umi rindu sangat kat eryna...

skejap je masa berlalu..skrg eryna dah nak masuk setahun..baru je rsnye preggy, deliver...tgk dia mmbesar, ya Allah...sungguh bermakna...

skarang ni umi tgh godek2 nak buat photobook untuk eryna...umi tak pandai sgt buat..sket2 tu bleh laa...ni je yang mmpu umi bagi for ur 1st birthday...ye sayang...nnt kalo anak umi ni dah besar, umi bg yang lg best...huhu..ape laa tu ye??heheh...adik kot??!!hahaha

skrg ni pun tak abih lg pk nak buat ape ms birthday eryna...nak beli kek katne...nak masak ape..tak buat besar pun..just nak pggil parents n adik2 je...hmmm...tu pun tak bleh nak decide lg..mcmane ni...eryna pun kecik lg..nak masak ape2 pun bukan die bleh makan..hahah...tetamu yang makan..kan??

hmm..ntah laa...rindunye kat sayang umi yang sorang ni...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...