Jul 28, 2010

silent reader...

hm...aku ni boleh dikategorikan seorang silent reader yang tegar..hehehe...

kenape?ntah...aku takut kot...pemalu mungkin...hehehe(biar betul ni...hehehe)

tp mmg betul..kalo korang kenal aku diluar(means di alam nyata)aku mmg seorg yang byk mulut...hu ha hu ha(org terengganu panggil)kalo org kelantan ckp ge ge...heheh..tp bile aku di alam maya ni, malu sket laa...tegur org ni biar kene pd tempatnye..takut nak gurau2 kang salah org...jd lain plak...hmmm....nak bersenda pd kawan yang kite tak biase bersenda..lain org lain cara senda guraunye...kan??so, aku lebih suke membaca n kongsi dlm diam je..hehe...tp untuk pengetahuan readers semua, kalo blog korang terlist dlm blog ni, aku jarang sekali terlepas pandang kalo korang ade entry baru..sure aku terjah punye..tp jarang sekali aku tinggalkan jejak...hehehe...aku suke membaca saje..eheheh...so, blogger2 sekalian, jgn kecik ati kalo aku tak penah komen entry korang...^_^

3 comments:

Imaan09 said...

xpe..xkecik ati laa.. hehe

Sabihah said...

TQ ye...^_^

kakyong said...

sabihah,
kalo tgk rekod statistik memang kerap juga u BW ke blog kakyong...
sudi2 lah tinggalkan komen.. mudah juga utk kakyong return BW.. x perlu nak kena jengah rekod di google analytic baru nak BW ke sini.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...