Aug 25, 2010

alhamdulillah..

dah beberapa hari consume shaklee, alhamdulillah..dah nampak kesan positif...kalo sblm ni, dpt 7-8 oz je, 1st day consume aku dapat 8oz...pastu 9oz..hehe...semlam pun 9oz..hepi laa..sbb dapat buat stok lg...walaupun eryna dah masuk 14bulan..aku still lg takut nak ambil mudah bab stok ni..takut jd mcm dulu..mentang2 laa stok byk, aku skip pumping laa...aku tak jg makan lagi..pastu bile cik P... datang, terus drop pengeluaran...ari2 korek stok smpai licin...hahaha...skrg ni, aku bsyukur kerana dikurniakan kawan2 yang byk mmbantu aku...ye laa, family mcm susah sket nak terima aku BF..hehe...sabo ajelaa...

pasal camera aku...skrg ni, kedai yang aku anta baiki camera tu blum pasti lg bile dapat siap...hmm...aku bercadang nak cr camera murah2...bg laa cadangan sket..jenis n kat mane nak cr..kalo ade yang bleh beli online pun takpe..aku nak pkai raye ni....hehehe....cik hubby pun mcm dah bising sket...huhuhu..terpaksa ganti dulu...ye laa...mmg silap aku...:((

aku dah tak tau nak ngomel ape...nak letak gmbar EBM pun tak amik sbb NO CAMERA..huhu...nak letak gmbar lain pun takde mood..mls nak tgk gmbar2 ni..nnt lg laa rs mcm down...huhuhuuhuhu

2 comments:

IbuHakimHaikal said...

Alhamdulillah...mudah2an murah rezeki susu utk Eryna... ;)

Sabihah said...

:) TQ ye akak...akak jugak byk bantu sy...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...