Aug 12, 2010

Puasa dan Penyusuan...

Tahun ni tahun ke dua aku menyusu eryna dan berpuasa...thun lepas die kecik lg...susu masa tu pun melimpah ruah...stok EBM pun byk..aku tak serisau arini...huhuhu...trying to be positive....takpe..mungkin itu rezeki Eryna semalam...arini mungkin lebih byk...kan??

tp still risau...stok EBM tak brape byk nu haa....spectra 3 ku plak tak sampai2 lg...lame beno servisnye...tu laa aku pk sptutnya pusat2 servis ni sume dah kene ada di pantai timur ni satu...tak kecian kat kitorang ni yang terpaksa beli barang2 untuk BF secara online?kalo ada prob ape2 sume kene contact org jauh...huhuh...ter emo laa plak...hehehe...tp thun ni dah ade kedai yang jual brg2 untuk BF ni..baru bukak TAHUN NI tau...tp still spectra 3 tidak dijual di situ...cmno?tpaksa laa aku contact org sinun jugak untuk tlg anta servis spectra 3 aku tu...huhuhu...

takpe..akan ku gagahi diri ni...betul laa kate org, nak jd BF mommy ni, smangat kne kuat...kan??aku kene selalu cmni....

ha gitu..hehehe.....^_^

3 comments:

IbuHakimHaikal said...

Selamat berpuasa...teruskan bf walaupun berpuasa...apa yg penting semangat perlu kuat...setuju... ;)

Sabihah said...

tu laa...kene selalu positif...kene selalu hepi...kene sentiasa dekatkan diri dengan Allah...itu yang penting...:)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam sabihah,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya

http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...