Oct 7, 2010

comei lotte contest by jaijina

klik pada banner kalo nak join ye...
kadang2...bile kite tgk org masuk contest ape2, teringin jugak...tp kbiasaan nya aku masuk contest ni bukannya niat tu mmg nak menang semata2..aku ni lebih suke cr kawan baru..suke jugak kan bc2 blog org ni...hehehe...so, kali ni aku nak join contest yang di anjurkan oleh jaijina ni...


Nama : Wan Eryna Firzanah Wan Mohd Safwan
Umur : 1 Tahun 3 Bulan 2 Minggu 4 Hari 
Nama ibu/bapa : Che Ku Sabihah Che Ku Salim / Wan Mohd Safwan Wan Razali

kenapa ye??comei lotte ni perkara subjective...tp pada saya sume kanak2 adalah comey dan cantik sbb diorg ni belum ada dosa..:)
gmbar ni adalah gambar pada 2syawal baru2 ni...suke tgk die pakai baju ni...tambah plak die dah pandai bergaya depan camera...nampak comey dari biasa..agaknya sbb warna baju dan suasana raya kot..heheh..agak2 cukup ke syarat nih??

ok, dengan ini, aku nak tag kawan2 aku jugak :
(jom laa join...wlau korang takde anak lg...letak laa gmbar anak2 sdara pun..hehehe)

syarat2nya:
1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima. - DONE
2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/ - DONE
3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang.. - DONE
4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni.. - DONE
5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun.. - DONE
6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..- DONE
7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan.. - DONE
8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam. - DONE
9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain.. - DONE



ok all DONE...mane tau rezeki Eryna kan??!!! sbb hadiahnya pun agak lumayan..hehehe

5 comments:

oneyani said...

mmg comei sgt eryna dalam gambo ni

adeh nk masuk letok gambo sape...sentap!

Sabihah said...

hehehe...awk kan byk gmbar2 bby kawan2 awk yang comey2..hehe...

M a W a D D a H said...

gud luck eryna..pasti menang sebab eryna comei lote macam ibu dia...hehe

p/s: xder baby lagi la bie..baby kucing boleh?? hehe

kakyong said...

gud luck utk eryna

Sabihah said...

TQ kakyong...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...